FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση Πύργου: Τρία μετάλλια στην Πάτρα

Ημερομηνία: 15-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο προπονητής Θανάσης Παπαγρηγορίου με τους αθλητές του Θοδωρή Καπελιώτη και Γεωργία Ασημακοπούλου. 

-Καπελιώτης και Ασημακοπούλου διέπρεψαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Η Αναγέννηση Πύργου συμμετείχε με 15 αθλητές στην Πάτρα στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16 και κατέκτησε τρία μετάλλια.

Ο Θοδωρής Καπελιώτης πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση και πήρε δύο χρυσά μετάλλια. Κατετάγη πρώτος τόσο στα 80 μέτρα με χρόνο 9.33, όσο και στο μήκος με 6.91μ.. Και μάλιστα με επιδόσεις από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Ο αθλητής του Θανάση Παπαγρηγορίου έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Χαλκίδα.

Η αποστολή της Αναγέννησης στην Πάτρα.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η μικρή αθλήτρια Γεωργία Ασημακοπούλουπου πήρε την πρώτη θέση στον ακοντισμό με 33.14μ., πιάνοντας και το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πολύ καλά πλασαρίσματα είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές της Αναγέννησης και το μέλλον τους ανήκει. Και μάλιστα για τα περισσότερα παιδιά ήταν η πρώτη τους συμμετοχή. Παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες και κάνουν υπερήφανο το σύλλογο.

Όλο το προπονητικό τιμ της Αναγέννησης έμεινε πολύ ικανοποιημένο από τις επιδόσεις όλων των αθλητών και βλέπουν πως η σωστή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες αρχίζει να αποδίδει καρπούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος