FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση Πύργου: Τέσσερα μετάλλια στο Διασυλλογικό συνθέτων

Ημερομηνία: 11-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι πέντε αθλητές της Αναγέννησης που πήραν μέρος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων, Παναγιωτακόπουλος, Αβράμπου, Παπαναγόπουλος, Π. Πέππα και Γ. Πέππας.  

Διεξήχθη στις 6-7 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα το Διασυλλογικό πρωτάθλημα σύνθετων αγωνισμάτων, ανδρών-γυναικών Κ20 και Κ18. Εκεί, η παρουσία της Αναγέννησης Πύργου ήταν εξαιρετική με την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων από τους Γιώργο Πέππα, Στέφανο Παπαναγόπουλο, Γεωργία Αβράμπου και Πελαγία Πέππα. Πολύ καλή εμφάνιση και 4η θέση από τον Νίκο Παναγιωτακόπουλο. Η Αναγέννηση κατάφερε μάλιστα να πάρει την πρώτη θέση στη συγκομιδή βαθμών στο συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά η παρουσία των 5 αθλητών της Αναγέννησης:

Οι Πέππας, Παπαναγόπουλος στο βάθρο.

Κατηγορία Κ20 ανδρών

Πέππας Γιώργος: Κάνοντας ένα πολύ καλό διήμερο και ρεκόρ στα οκτώ από τα δέκα αγωνίσματα έφτασε στην πρώτη θέση με 6.238 βαθμούς αφήνοντας παρακαταθήκη για ακόμα καλύτερο μέλλον.

Παπαναγόπουλος Στέφανος: Δεύτερη θέση με 5.858 βαθμούς. Παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες έδωσε τον αγώνα του κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Παναγιωτακόπουλος Νίκος: Ο πιο ταλαιπωρημένος αθλητής αφού εδώ και έναν μήνα ταλαιπωρείται από μια ίωση, κατέλαβε την τέταρτη θέση με 5.516 βαθμούς.

Πέππα και Αβράμπου με τα μετάλλιά τους.

Κατηγορία Κ18 γυναικών έπταθλο

Αβράμπου Γεωργία: Δεύτερη θέση μετά από έναν πολύ καλό αγώνα με 4.331 βαθμούς, αφού οι θέσεις κρίθηκαν στο τελευταίο αγώνισμα.

Πέππα Πελαγία: Λίγο πιο πίσω στην τρίτη θέση με 4.290 βαθμούς. Μερικά λάθη της στοίχισαν μια πιο καλή βαθμολογία.

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πύργου συγχαίρει όλους τους αθλητές που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia