FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση Πύργου: Επιτυχημένη παρουσία στο Πανελλήνιο Κ18 και συνθέτων

Ημερομηνία: 04-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άλλη μια επιτυχημένη παρουσία της Αναγέννησης Πύργου προστέθηκε στο φετινό καλεντάρι και συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 και Συνθέτων αγωνισμάτων Ανδρών/Γυναικών και Κ23, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Οι Παπαναγόπουλος Στέφανος και Παναγιωτακόπουλος Νίκος συμμετείχαν στα σύνθετα στην κατηγορία Κ23 Ανδρών (δέκαθλο), αν και μικρότεροι ηλικιακά, αφού είναι η πρώτη τους χρόνια στην Κ20 κατηγορία, παίρνοντας την 4η θέση ο Παπαναγόπουλος με 5.345 βαθμούς και την 5η ο Παναγιωτακόπουλος με 4.764 βαθμούς. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία βάζοντας την βάση για να πρωταγωνιστήσουν του χρόνου στην κατηγορία τους.

Στην κατηγορία Κ18 συμμετείχαν και η Γεωργουλοπούλου Ελένη στον ακοντισμό αν και τραυματίας καθώς και ο Πέππας Γιώργος στα 110μ. εμπόδια και η Πέππα Πελαγία στα 100μ.  εμπόδια, κάνοντας ένα τεστ για το Πανελλήνιο συνθέτων Κ18 που έρχεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στον Βόλο. Η αγωνιστική δράση δεν σταματάει στον Βόλο, καθώς στις 15 Ιουλίου στον Πύργο θα διεξαχθούν τα «Βιλαέτια 2023», όπου και εκεί ο σύλλογος θα έχει δυναμική παρουσία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot