FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Χάλκινο μετάλλιο ο Αδαμόπουλος του Ν.Ο. Ζαχάρως στο Πανελλήνιο Κ18

Ημερομηνία: 04-07-2023 | Συντάκτης:
Ο Αδαμόπουλος με τον προπονητή του, Άρη Καλογερόπουλο.

Ο 16χρονος αθλητής τερμάτισε 3ος στα 200μ.

Του Κώστα Πλιάγκου – proinisports@gmail.com


Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ18 και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων Ανδρών/Γυναικών και Κ23. Η μεγαλύτερη επιτυχία Ηλείου αθλητή ήταν στα 200μ., όπου ο 16χρονος Νίκος Αδαμόπουλος του Ν.Ο. Ζαχάρως-Καϊάφα, τερμάτισε 3ος και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Αδαμόπουλος, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό το προηγούμενο διάστημα και δεν ήταν 100% έτοιμος,  σε μια κούρσα που κρίθηκε στο νήμα έκανε χρόνο 22.42 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Μάλιστα, πιθανότατα θα γίνει μέλος και της Εθνικής Ομάδας και θα πάρει μέρος σε κάποιες διοργανώσεις μέσα στο καλοκαίρι.

Μια μεγάλη επιτυχία τόσο για τον Αδαμόπουλο όσο και για τον Ν.Ο. Ζαχάρως-Καϊάφα με προπονητή τον Άρη Καλογερόπουλο, όπου γίνεται καλή δουλειά και σημειώνει επιτυχίες και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Πρώτος στον αγώνα κατετάγη ο 17χρονος Παναγιώτης Κεσκινίδης (ΑΣ Ορεστιάδας Πολυνίκης) τερματίζοντας σε 22.15 και δεύτερος ο επίσης 17χρονος Μιχαήλ Κολυδάς (ΑΟ Ερμής) με 22.39.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος