FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ενιπέας 0-0: Πήρε αυτό που ήθελε και παρέμεινε το φαβορί για τον τίτλο

Ημερομηνία: 27-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας πήρε βαθμό στο Επιτάλιο και πάει για δύο αποτελέσματα στον «τελικό» με τον Ξενοφώντα

Για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Α1 Κατηγορίας, ο Ενιπέας πήρε το βαθμό που ήθελε στο Επιτάλιο (0-0) και θα υποδεχτεί την τελευταία αγωνιστική τον Ξενοφώντα για δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία, προκειμένου να τερματίσει πρώτος και να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι «πράσινοι» του Νίκου Γκρίλλα παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας στα πλέι-οφ, είναι πρώτοι από τα μέσα του Α΄ γύρου στο πρωτάθλημα και αυτό τους δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει του «τελικού» με τον Ξενοφώντα το προσεχές Σάββατο.

Γερό ντέρμπι

Γερό ντέρμπι είχαμε το Σάββατο στο Επιτάλιο, μπροστά σε λίγους σχετικά θεατές με τον άνεμο να κάνει τα δικά του παιχνίδια και να μην αφήνει τις ομάδες να στρώσουν παιχνίδι. Κάποιες απουσίες εκατέρωθεν, όπως από τον Αλφειό Κανάνι, Πρίφτης, Αγριδιώτης και από τον Ενιπέα Τσαντίλης, Καλαντζής, ενώ δεν ξεκίνησε ο Κύτταρης, επέφεραν χτυπητές αδυναμίες κυρίως στον επιθετικό τομέα.

Επιθετικότερος ο Ενιπέας, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποιες ευκαιρίες, κυρίως γιατί ο Στροφύλλας παίχτηκε από κοντά. Εντούτοις, στο 4ο λεπτό είχε ένα οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 14΄ σε χτύπημα κόρνερ έπιασε κεφαλιά λίγο άουτ. Ακόμη, στο 32΄ από βαθιά σέντρα του Κωτσάκη είχε νέα κεφαλιά που απέκρουσε εκπληκτικά ο Θεοδωρακόπουλος σε κόρνερ. Για να κλείσουμε τις ευκαιρίες των φιλοξενουμένων να αναφέρουμε ότι στο 66΄ ωραίο φάουλ του Κωτσάκη έφυγε ξυστά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 87΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ενιπέας, αφού σε χτύπημα φάουλ, κανένας επιθετικός δεν βρήκε τη μπάλα.

Από τη πλευρά του ο Αλφειός στο 12΄ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάρκα, που από πάσα του Πεσκελίδη βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουρλό, αλλά μπερδεύτηκε και χάθηκε η μπάλα. Να σημειώσουμε ακόμη ένα σουτ στο 50΄ του Αβραμόπουλου ελάχιστα άουτ και στο 70΄ κοντινό πλασέ του Αβραμόπουλου το απέκρουσε ο Κουρλός. Η τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 78΄, όταν σουτ του Πεσκελίδη απέκρουσε ο Κουρλός.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Δρογγίτης, Μανέτας, Δαβουρλής, Αβραμόπουλος και Σεμπέκος, ενώ από τον Ενιπέα κορυφαίοι οι Γιαννακόπουλος, Κωτσάκης, Γκουβέρος, Τριανταφύλλης και Μάζης. Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Γκατζόπουλου.

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Δρογγίτης, Μακρής, Μανέτας, Τεκερλέκης, Δαβουρλής, Αβραμόπουλος (85΄ Κόκκινος), Σεμπέκος, Μπάρκας, Πεσκελίδης, Κακολύρης.

Ενιπέας: Κουρλός, Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Γιαννακόπουλος, Κωτσάκης, Αστερόπουλος, Φερεκίδης (60΄ Βαγγόπουλος), Τριανταφύλλης, Στροφύλλας, Μάζης (85΄ Κύτταρης), Μπατζακόπουλος (76΄ Πλαστουργός).

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος