FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ολυμπιακός Ζαχάρως 6-2: Με… φόρα στο Λαντζόι!

Ημερομηνία: 27-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών ήταν «πολυβόλο» με τη Ζαχάρω και θέλει διπλό στο Λαντζόι για να πάρει αυτός τον τίτλο και την άνοδο

Ο Ξενοφών νίκησε το Σάββατο στην Κρέστενα τον Ολυμπιακό Ζαχάρως με το εντυπωσιακό 6-2, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Α1 DEDALOS SECURITY και μείωσε στον ένα βαθμό την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ενιπέα, που έφερε ισοπαλία στο Επιτάλιο. Έτσι η ομάδα των Μιλοσέσκι-Αντωνόπουλου θέλει το επόμενο Σάββατο διπλό στο Λαντζόι, για να πάρει αυτή τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ηλείας. Οι «ερυθρόλευκοι»  έδειξαν ξανά πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα πλέι-οφ και αισιοδοξούν πως μπορούν να τα καταφέρουν και μέσα στο Λαντζόι, όπως έκαναν και στο Κύπελλο.

2-2 το ημίχρονο

O Ξενοφών, μπήκε δυνατά στο ματς για να το καθαρίσει το γρηγορότερο και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Από λάθος της άμυνας, ο Μπακατσέλος επωφελήθηκε και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 15΄ το σουτ του Μιλοσέσκι έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 20΄ από πάσα του Αναμουρλίδη, ο Μούτσος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός άρχισε να ισορροπεί από τα μέσα του α΄ ημιχρόνου και μετά και στο 35΄ ισοφάρισε σε 1-1 με πολύ δυνατό μακρινό φάουλ του Φώτη Παναγόπουλου.

Στο 45΄ όμως έγινε το 2-1. Ο Μιλοσέσκι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ του νεαρού γκολκίπερ Άλα και ενός αμυντικού, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά μετά, στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε ξανά. Ο  Έλιοτ σέντραρε και ο Παπαγεωργίου σκόραρε με κεφαλιά, για το 2-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Τέσσερα στην επανάληψη!

Στο β΄ ημίχρονο, ο Ξενοφών ήταν καταιγιστικός και πέτυχε τέσσερα γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47′ ο Γαλανόπουλος έβγαλε ασίστ στο Μούτσο και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-2. Στο 63΄ η ομάδα της Κρέστενας «κλείδωσε» το τρίποντο της νίκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιλοσέσκι, πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Μούτσου. 

Στο 80΄ έγινε το 5-2. Σε αντεπίθεση ο Μπακατσέλος  έδωσε έτοιμο γκολ στον Γαλανόπουλο, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε στο 87΄ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Μπακατσέλος, που είναι σε τρομερή κατάσταση στα πλέι-οφ, φτάνοντας τα 6 γκολ σε 5 αγώνες και μοιράζοντας αρκετές ασίστ.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας (46΄ Παναγόπουλος), Δημάκης, Ηλιόπουλος (85΄ Ρουμελιώτης), Μιλοσέσκι, Μούτσος (66΄ Χαραλαμπόπουλος), Μπουτσικάκης (73΄ Τ.  Κουτσογιαννάκης), Μπακατσέλος.

Ολυμπιακός Ζ.: Άλα, Κύτταρης, Χριστόπουλος, Οικονομίδης (62΄ Ασημακόπουλος), Σπηλιωτόπουλος, Γκούσκος, Στροφύλλας, Μπιμπής, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Έλιοτ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος