FOLLOW US: facebook twitter

Alfeios Eco Festival: H πράσινη πλευρά της ζωής στο λόφο του Επαρχείου στον Πύργο  

Ημερομηνία: 18-08-2023 | Συντάκτης:

Κυκλική οικονομία, ανακύκλωση, διαχείριση απορριμμάτων, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ηλεκτροκίνηση  

Στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2023 γίνε κι εσύ Ecoist και ζήσε την πιο συναρπαστική πράσινη εμπειρία!

Τι είναι το… eco living; Ποια είναι η φιλοσοφία της Κυκλικής Οικονομίας; Πόσο έχει προχωρήσει η Ανακύκλωση στην Ηλεία; Πόσο θα επηρεάσει η ηλεκτροκίνηση τη ζωή μας στο (κοντινό) μέλλον; Πόσο vegan μπορούμε να γίνουμε χωρίς να αλλάξουμε το μενού της διατροφής μας;  

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο τότε… ετοιμάσου για το Alfeios Eco Festivalστον Πύργο, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023! Πρόκειται για ένα διήμερο event που συνδυάζει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πολίτη μαζί με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση!  

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο λόφο του Επαρχείου (με παράλληλες δράσεις στις όχθες του ποταμού Αλφειού) στις 16 (Σάββατο) και 17 (Κυριακή) Σεπτεμβρίου 2023.  


Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Alfeios Eco Festival  

Στο πρόγραμμα του Alfeios Eco Festival περιλαμβάνονται λειτουργία περιπτέρων Φορέων και τοπικών επιχειρήσεων (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Ανακύκλωση, Διαχείριση αποβλήτων, Ηλεκτροκίνηση κ.α.), φιλοπεριβαλλοντικών συλλόγων, βιοκαλλιεργητών, ομιλίες ανοιχτές στο κοινό, ενώ ξεχωριστή θα είναι η ενότητα του του Eco-μαγειρέματος!  

Φυσικά από το Alfeios Eco Festival δεν θα μπορούσε να λείψει η ψυχαγωγία, που αποτελεί μεγάλο «κομμάτι» της διοργάνωσης, με συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών και τοπικών μουσικών σχημάτων.  

Προβολές οικολογικού ενδιαφέροντος και έκθεση φωτογραφίας αποτελούν δυο ακόμα ενότητες, ενώ οι μικρότερης ηλικίας Ecoists θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις όχθες του ποταμού Αλφειού συνδυάζοντας γνώση με ψυχαγωγία.  

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.  

Διοργάνωση – Δήλωση συμμετοχής

Το Alfeios Eco Festival διοργανώνεται από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ψηφιακό Άλμα» σε συνεργασία με το Πράσινο Ταμείο. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο e-mail: dleapgr@gmail.com 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος