FOLLOW US: facebook twitter

Αλέξης Καστρινός: «Όλοι μαζί θα πετύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη του νομού»

Ημερομηνία: 02-07-2019 | Συντάκτης:

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Αλέξιου Καστρινού που πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας την Κυριακή 30/6.

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και ο κ. Καστρινός καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους ενώ τον προλόγισε ο κος. Γιώργος Παπαναστασίου, Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Τον λόγο επίσης έλαβε ο κος.Θεόδωρος Βλαγκούλης, πολιτευτής και επί σειρά ετών αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας κάνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό.

Τον Υποψήφιο Βουλευτή κ. Αλέξιο Καστρινό τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Ήλιδας κος. Λυμπέρης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Ηλείας κος. Γαβράς Χρήστος και η Αντιπρόεδρος κα. Κωστοπούλου Έλσα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας κος. Νικολούτσος Κώστας και οι Αντιπροέδροι κ.κ. Λεβέντης Κώστας και Παρασκευόπουλος Αντώνης, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ήλιδας κος.Φουντάς Θανάσης και τα μελή κκ. Γεωργόπουλος Αλέξης, Χριστοφόρου Τάκης, Ξουρής Χρήστος, Μπεράτη Γωγώ και Κορδονούρης Ανδρέας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κος.Θεοδόσης Θανάσης, η Δήμαρχος Πηνειού κα. Κοντούλη Βάντα, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πηνειού κος. Κασσιανός Βασίλης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Πηνειού κα. Μπίλια Μαρία, ο Πρόεδρος Νέων Αγροτών Βασιλόπουλος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Πηνειός» κος.Τζουλέκης Σπύρος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πύργου κος. Σκαρτσιάρης Ανδρέας, ο πρώην Δήμαρχος Βαρθολομιού κος. Αδαός Στέφανος, ο πρώην Δήμαρχος Πηνείας κος.Παπαδόπουλος Βασίλης, ο πρώην Δήμαρχος Λασιώνος κος.Παπαδόπουλος Κλεάνθης, ο πρώην Δήμαρχος Λεχαινών κος. Κουλούρης Νικόλαος καθώς και πλήθος πρώην, νυν και νεοεκλεγμένων Αυτοδιοικητικών.

Ο κ. Καστρινός εμφανώς συγκινημένος τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους τονίζοντας ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για να έρθει η ανάπτυξη στο Νομό Ηλείας.

Ο κ. Καστρινός  κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος