FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσίασε η Εύη Βεργοπουλου στη προχθεσινή της ομιλία στον υπαίθριο χώρο δίπλα από το θέατρο “Απόλλων”

Ημερομηνία: 02-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Το όραμα της για την αναγέννηση της Ηλείας, την ανασυγκρότηση της χώρας και την ανανέωση του Δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου, παρουσίασε η Εύη Βεργοπούλου προχθές το βράδυ στον υπαίθριο χώρο,δίπλα από το θέατρο Απόλλων στον Πύργο. Πλήθος πολιτών παρευρέθηκε, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων.

Σε μια ξεχωριστή πολιτική ομιλία, η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής μοιράστηκε με τον κόσμο την σκέψη της για τα προβλήματατου νομού μας και την προοπτική που πρέπει να αποκτήσει. Αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος του Κιν.Αλ. και στηλίτευσε τα εκβιαστικά διλήμματα  του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι η ψήφος στο Kίνημα Aλλαγής είναι η μοναδική  σοβαρή επιλογή.

Ζήτησε από τον κόσμο να την δουν ως σύμμαχο και να της δώσουν την δύναμη να παλέψει για όσα τους απασχολούν  και όσα τους προβληματίζουν.  Τόνισε την ανάγκη στήριξης των νέων γυναικών , των μονογονεικών οικογενειών, την αντιμετώπιση της ανισότητας που στους χώρουςεργασίας. Αναφέρθηκε στη σημαντικό ρόλο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής στο νομό μας και στα εργαλεία που είναι απαραίτητο το κράτος να δίνει στον αγρότη.

Παρουσίασε το σχέδιο «Ελλάδα» αναλύωντας τους βασικούς άξονες, για την ανάπτυξη, την υγεία, την αγροτική παραγωγή και την αντιμετώπιση της φτώχειας.

Την ομιλια άνοιξε ο συντονιστής των PESActivists στον Πύργο, Αντρέας Σταματόπουλος , ο οποίος τόνισε το υψηλό αίσθημα ανθρωπιάς, την αίσθηση συντροφικότητας και αλληλεγγύης της υποψήφιας βουλευτού καθώς και την κοινή πορεία τους τα τελευταία χρόνια μέσα απο το δίκτυο Ευρωπαίων σοσιαλιστών στην Ηλεία αλλά και πανελλαδικά.

Στην ομιλία της κ.Βεργοπούλου παρέστησαν ο Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας με το Κίνημα Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος, οι συνυποψήφιοι βουλευτές με τον Κίνημα Αλλαγής στην Ηλείακ.Χρόνης Αριστομένης, κ.ΖαφειροπούλουΔήμητρα και κ. Γιατρά Ζωή, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γεώργιος Γεωργιόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Μπράμος Παναγιώτης και Κώστας Μητρόπουλος,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κωσταριάς Δημήτρης,οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.Καννής Ευστάθιος και κ.Αργυρόπουλος Γιάννης κ.α


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος