FOLLOW US: facebook twitter

Τριήμερο πολιτισμού στον Αγ. Ιωάννη

Ημερομηνία: 22-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Μοναδικό τριήμερο πολιτισμού και παραδόσεων τα «Λέτρινα 2020»  διοργανώνεται στον Άγιο Ιωάννη Πύργου από σήμερα έως και την Παρασκευή.Μουσική, χοροί, Καραγκιόζης, έκθεση ζωγραφικής  και μια μεγάλη συναυλία, όλα δωρεάν και ελεύθερα και με όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις και μέτρα για τον κορονοϊό. Σύλλογοι, Δήμος Πύργου, καλλιτέχνες, χορευτικά, τραγουδιστές, εικαστικοί, θέατρο σκιών, λαϊκοί δημιουργοί ενώνονται με μεγάλη αγάπη, μεράκι και διάθεση προσφοράς και προσφέρουν ανοιχτόκαρδα μια πανδαισία χρωμάτων, μουσικής, χορού, θεάτρου, τραγουδιού.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η συναυλία της τραγουδίστριας Κατερίνας Ντίνου σε λαϊκά τραγούδια μεγάλων συνθετών με τη συνοδεία μεγάλης ορχήστρας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιιούνται στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου κάθε βράδυ από τις 20:45 και οι εκθέσεις (εντός του χώρου του Σχολείου ) θα είναι ανοικτές από τις 19:00.

Ο χώρος είναι περιφραγμένος, με τις αναγκαίες εισόδους-εξόδους, με 500 καθίσματα στις απαιτούμενες εκ του νόμου αποστάσεις και θα διατίθενται μάσκες προφύλαξης και επίσης θα παρέχεται αντισηπτικό.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 22/7/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος