FOLLOW US: facebook twitter

Σίγουρος για εμπρησμούς

Ημερομηνία: 24-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πεπεισμένος ότι οι τρεις πρόσφατες πυρκαγιές σε Σαμικό, Σέκουλα και Καλλίκωμο οφείλονται σε εμπρησμό είναι ο Σάκης Μπαλιούκος, αφού θεωρεί ότι δεν δικαιολογούνται στα σημεία που εκδηλώθηκαν.

Για τον λόγο αυτό, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν επισφαλείς ενέργειες και να είναι όλοι ενεργοί πυροφύλακες.

«Προσπαθούμε να συνέλθουμε από μια δύσκολη περίοδο που τη σημάδεψε η οικονομική κρίση και ο κορονοϊός. Πράξη ευθύνης όλων μας είναι η τήρηση κανόνων που η επιστημονική κοινότητα προτείνει και η αποφυγή ενεργειών που μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στην όμορφη περιοχή μας.

Αδυνατώ να κατανοήσω στην Ηλεία της εκατόμβης θυμάτων όλων των ηλικιών του 2007, να υπάρχουν τόσο ανεύθυνες συμπεριφορές.

Πρέπει να εντείνουμε την προσοχή μας, αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, και να δηλώσουμε όλοι μας ενεργοί πυροφύλακες, από το χώρο δουλειάς μας, από το κατάστημα εστίασης που πίνουμε τον καφέ μας, από το χώρο που κάνουμε τη βόλτα μας, από όποιο σημείο βρισκόμαστε καθημερινά.

Προειδοποιούμε τους λίγους ανεύθυνους – γιατί ελάχιστοι είναι –, ότι θα λογοδοτήσουν για τις εγκληματικές τους πράξεις», τόνισε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 24/7/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος