FOLLOW US: facebook twitter

Σερί συναντήσεων

Ημερομηνία: 03-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”115044″ img_size=”full”][vc_column_text]

Σειρά συναντήσεων και επαφών είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας,  για θέματα που αφορούν τον δήμο.

Ο κ. Λέντζας, συνοδευόενος από την αντιδήμαρχο Αλ. Γιαννίση, συναντήθηκε με τον υφυπ. Οικονόμου, Λευτ. Οικονόμου, για τη στελέχωση και το κτιριακό των ΑΤ Λεχαινών, Βάρδας, Ανδραβίδας και στη συνέχεια τον Δ/ντή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανασά Θ.  για τα σοβαρά προβλήματα στη αγροτική παραγωγή, και ιδιαίτερα στην πατάτα, το καρπούζι και τη φράουλα.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων σχετικά με τη Μετανάστευση, κ. Κωνσταντίνου για τη δομή στη Μυρσίνη (LM Village), όπου ενημερώθηκε για κονδύλι 50.000 ευρώ που θα λάβει ο δήμος ώστε να εκπονήσει κάποια έργα, σαν ανταποδοτικό όφελος της λειτουργίας της Δομής.

Συνάντηση έγινε και με τον δ/νοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρο Σπυρίδων, για τα εργαλεία που πρέπει ο Δήμος να έχει για να διεκδικήσει έργα από το νέο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενώ η μίνι περιοδεία ολοκληρώθηκε με συνάντηση στο ΥΠΕ για την έλλειψη προσωπικού στις Τεχνικές και στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 3/7/2020

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος