FOLLOW US: facebook twitter

Περί ανασχηματισμού

Ημερομηνία: 18-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Η συντριπτική πλειονότητα του Κυριακάτικου Τύπου, ειδικά του φιλοκυβερνητικού, φιλοξένησε εκτενή ρεπορτάζ για το ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από τον επικείμενο ανασχηματισμό.

Παρόλα αυτά, χθες το απόγευμα, κυβερνητικοί κύκλοι το διέψευσαν κατηγορηματικά με τη φράση «Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται».

Δηλαδή, σύμφωνα με την κυβέρνηση, ούτε εκλογές ούτε ανασχηματισμός.

Επειδή όμως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δεδομένες αλλαγές μέσα στον Ιούνιο, οφείλουμε να σας παραθέσουμε την πρωτη εικόνα.

Υπ’ ατμόν είναι ο Θεοχάρης, η Μενδώνη, ο Βρούτσης και ο Αυγενάκης.

Εντός κυβέρνησης αλλά δεν αποκλείεται να μετακινηθούν σε άλλο πόστο θα είναι ο Κικίλιας, ο Γεωργιάδης, ο Πλακιωτάκης και ο Βορίδης.

Η κακή χημεία μεταξύ Παναγιωτόπουλου και Στεφανή στο ΥΠΕΘΑ μπορεί να επιφέρει αλλαγές και εκεί, ώστε να αδειάσει η θέση και για τον Αβραμόπουλο.

Ο Χατηδάκης μπορεί να παραμείνει υπουργός μόνο του Περιβάλλοντος αν τελικά μεταπειστεί  ο Μανιάτης να μπει στην κυβέρνηση και αναλάβει την Ενέργεια (έκανε πάντως μια χλιαρή διάψευση).

Αυτοί που αμφισβητούντα αλλά μάλλον κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Μητσοτάκη, είναι ο Σταϊκούρας και η Κεραμέως.

Θα διακινδυνεύσω να γράψω ότι αμετακίνητοι είναι ο Θεοδωρικάκος, ο Καραμανλής, ο Χρυσοχοΐδης, ο Πιερρακάκης και ο Δένδιας, καθώς και οι «σωματοφύλακες» του πρωθυπουργού, Γ.Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος.

Εντός της εβδομάδας θα σας γράψω και επιμέρους αναλύσεις.

Από πασοκογενείς, κρατήστε και το όνομα του Λεων.

Γρηγοράκου για την Υγεία.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 18/5/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος