FOLLOW US: facebook twitter

Επιστροφή για έναν μήνα 

Ημερομηνία: 12-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53145″ img_size=”full”][vc_column_text]Με απόφαση της τελευταίας στιγμής μετακινήθηκαν ξανά χθες στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου οι δύο γιατροί που επέστρεψαν -βάσει της ΠΝΠ Κικίλια- την Κυριακή το μεσημέρι στις οργανικές τους θέσεις στη ΝΜ Αμαλιάδας.

Αυτό σημαίνει ότι το «λουκέτο» που είχαν προαναγγείλει γιατροί και προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου, απεφεύχθη προσωρινά και η κλινική συνεχίζει τη λειτουργία της με το ίδιο καθεστώς που επικρατούσε και πριν από τη διάταξη Κικίλια.

Η απόφαση μετακίνησης της Διοίκησης του Γ.Ν. Ηλείας ωστόσο, για έναν μήνα ξανά στην Παθολογική του Πύργου, έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στην Αμαλιάδα που όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο ο Δήμαρχος όσο και το ιατρικό προσωπικό, είχαν με ανακοινώσεις τους χαιρετίσει την επιστροφή των γιατρών τους και μάλιστα είχαν μιλήσει για επιστροφή στην κανονικότητα του Νοσοκομείου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, θεωρείται σχεδόν αδύνατη η πραγματοποίης της -εναλλάξ με το ΓΝ Πύργου- 15ήμερης εφημερίας της Παθολογικής της ΝΜ Αμαλιάδας, όπως είχε ανακοινωθεί, και το βάρος των παθολογικών περιστατικών θα συνεχίσει να επωμίζεται η Παθολογική του ΓΝ Πύργου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 12/5/2020[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot