FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-Προοδευτική 7-0: «Πολυβόλο» ο Αίας

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας νίκησε με το εκκωφαντικό  7-0 την Προοδευτική κι έδειξε από το ξεκίνημα κιόλας του πρωταθλήματος πόσο δυνατός είναι φέτος. Μάλιστα είχε και δύο δοκάρια, κόντρα σε μια Προοδευτική που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Μπροστά σε αρκετό κόσμο στο γήπεδο Γαστούνης, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου άνοιξε το χορό των γκολ μόλις στο 2΄ με τον Καράμπελα. Στο 20΄ ξανά ο Καράμπελας  έκανε το 2-0 και στο 44΄ ο Γκίνης το 3-0.

Στο 48΄, ύστερα από ανατροπή του Σταθάτου, ο Καράμπελας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι  και έκανε το 4-0, φτάνοντας στο χατ-τρικ. Στο 55΄ ο Σταθάτος ύστερα από ωραίο συνδυασμό τεσσάρων παικτών σημείωσε το 5-0 και ο ίδιος παίκτης στο 70΄ από σέντρα του Βράτι έγραψε το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Μπατζακόπουλος στο 89΄ με ωραία ατομική ενέργεια. Οι ερυθρόλευκοι, όπως προείπαμε, είχαν και δύο δοκάρια με τον Σταθάτο στο α΄ ημίχρονο.

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Γεωργόπουλος, Αρβανίτης, Παπαχριστόπουλος (46΄ λ.τρ. Μπουρούκης), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (74΄ Λαγανόπουλος), Δούλος (70΄ Παπαδόπουλος), Γκίνης, Καράμπελας (55΄ Βράτι), Μπατζακόπουλος.

Προοδευτική: Δ. Μούζος, Πατσούρας (60΄ Μιχαλόπουλος), Σωτηρόπουλος, Ν. Μούζος, Μπιτούνης (75΄ Ν. Σάμαρης), Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Α. Βαλογιάννης, Κατσιμητσήρης (46΄Λιακόπουλος), Σχοινάς, Ορλώφ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος