FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Χωρίς Τσακοπιάκο στην Ηλιούπολη

Ημερομηνία: 25-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”144561″ img_size=”full”][vc_column_text]Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο Αίας Γαστούνης ρίχνεται την Κυριακή στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις συμμετέχοντας στο Κύπελλο Ελλάδας. Θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Ηλιούπολη για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ισχυρή ομάδα, που έχει ενισχυθεί και στοχεύει στην άνοδο στην Super League 2. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες για την κατηγορία, όπως ο 33χρονος Πορτογάλος σέντερ φορ Φάμπιο Ταβάρες με θητεία σε Ατρόμητο, Κέρκυρα, Λαμία, ο 26χρονος πολύ καλός επιθετικός Γιώργος Γεμιστός που έχει περάσει από Σπάρτη, Αστέρα Βλαχιώτη, Αιγάλεω, Καβάλα, ο 29χρονος μεσοαμυντικός Δημήτρης Τσατσαρής που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ηλυσιακό, Φωστήρα, Χανιά, Παναιγιάλειο, ο 22χρονος ακραίος μπακ Ίγκλι Ντόκο που προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ ενισχύθηκε, μεταξύ άλλων, με τους Ραφαήλ Ζέλο από την Κηφισιά, Γιάννη Ντινιωτάκη από τον Α.Σ. Σαντορίνη 2020 και τον Ματέο Κράσι από τον Ναυπακτιακό.

Ο Αίας, πάντως, πάει για να παλέψει το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι έχει λίγες μέρες προετοιμασίας στα πόδια του και χωρίς φιλικό παιχνίδι. Ο τεχνικός Αλέξης Γαβριλόπουλος, δεν υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του Κώστα Τσακοπιάκου, που έχει τραυματιστεί στο μικρό δάχτυλο του ποδιού εδώ και κάποιες μέρες και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Τα ακατάπαυστα τρεξίματα του Τσακοπιάκου στη μεσαία γραμμή, θα βοηθούσαν πολύ την ηλειακή ομάδα, αλλά ο Αλέξης Γαβριλοπουλος είναι αναγκασμένος να καταρτίσει το πλάνο του χωρίς αυτόν.

Ψάχνει μεσοεπιθετικό

Στα μεταγραφικά, ο «Άγιαξ» συνεχίζει την αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ο Ηλίας Μπατζακόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Αστέρα.  Η περίπτωσή του όμως δεν είναι εύκολη, με τον Αστέρα να επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Η αναζήτηση πάντως για παίκτη στις πτέρυγες της επίθεσης συνεχίζεται και μελετώνται εξονυχιστικά διάφορες περιπτώσεις.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot