FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Τώρα ή ποτέ-Μόνο νίκη την Κυριακή κόντρα στον Φοίνικα

Ημερομηνία: 31-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Αίαντα. Την Κυριακή στις 4μ.μ., στο Στάδιο Γαστούνης, υποδέχεται τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου για την 22η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει. Τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά για τον «Άγιαξ» μετά τις πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια (έχει και μια ισοπαλία εντός με τον Παναργειακό) και τις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές θέλει τέσσερις νίκες! Αποστολή εκ προοιμίου δύσκολη, ωστόσο, το πρόγραμμα είναι βατό, έχοντας στη συνέχεια να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί (Πανηλειακό, Πανγυθεατικό, Διαβολίτσι) κι έτσι το ματς της Κυριακής με τον Φοίνικα, που παλεύει και αυτός για την παραμονή, είναι «τελικός».

Η ομάδα της Ν. Επιδαύρου στηρίζεται κυρίως στην έδρα της (έχει συνθετικό χλοοτάπητα), αλλά και μακριά από αυτή είναι αποδοτική τελευταία. Έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, ωστόσο τις δύο νίκες τις πέτυχε τον τελευταίο μήνα σε Κω (0-1 με Πυλί) και Μυτιλήνη (2-3 με Αιολικό)! Αυτά τα δύο «διπλά» είναι που έφεραν τον Φοίνικα σε πλεονεκτική θέση στη μάχη της παραμονής (έχει 29 βαθμούς, 5 περισσότερους από τον Αίαντα), ενώ έχει κερδίσει και στο Γύθειο τον υποβιβασμένο Πανγυθεατικό.

Ο Αίας σε όποια κατάσταση κι αν είναι ο Φοίνικας, δεν τον… πολυνοιάζει! Τον νοιάζει να μπει αυτός δυνατά στο γήπεδο και με περίσσιο πάθος και την συμπαράσταση των φιλάθλων του, να πάρει το τρίποντο της νίκης για να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή.

Στα αγωνιστικά, απών θα είναι ο στρατευμένος Νίκος Βράπι, ενώ ο αρχηγός Γιώργος Σταθάτος, που παίζει εδώ κι ένα μήνα με κάταγμα σε δάχτυλο του ποδιού του, θα σφίξει ξανά τα δόντια και θα ηγηθεί της ομάδας.

H Διοίκηση του Αίαντα καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο την Κυριακή και να την σπρώξουν στη νίκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος