FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Σε καλό κλίμα η Γ.Σ.

Ημερομηνία: 15-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αισιοδοξία ενόψει της νέας σεζόν στη Γ΄ Εθνική

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Γενική Συνέλευση του Αίαντα Γαστούνης. Μια συνέλευση που είχε να κάνει με το μέλλον του συλλόγου τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική, όπου επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια, ύστερα από την φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας στην Α1 και την κατάκτηση της πρωτιάς. Η Γ.Σ. της Παρασκευής είχε αρκετό κόσμο και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να προσφέρουν στο σύλλογο νέα άτομα, κάτι που ήταν και το ζητούμενο, καθώς οι απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής είναι σαφώς μεγαλύτερες εν συγκρίσει με αυτές της Α1 Ηλείας. Δύο-τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με το περσινό Διοικητικού Συμβούλιο, θα στηρίξουν τους «κόκκινους» τη νέα αγωνιστική περίοδο, γεγονός που φέρνει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας.

Φυσικά, Σπύρος και Γιώργος Μπίρμπας, Ανδρέας Νίκας, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Λάμπης Κάρδαρης, Ανδρέας Κορμπάκης και τα άλλα πρόσωπα της περσινής Διοίκησης θα συνεχίσουν να καθοδηγούν τον Αίαντα στο διοικητικό αλλά και αγωνιστικό κομμάτι κι έτσι ο ιστορικός σύλλογος αναμένεται ισχυρός και τη νέα σεζόν.

Εντός της εβδομάδας θα συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. και ο Αίας θα προχωρήσει απρόσκοπτα στο χτίσιμο της ομάδας που θα συμμετάσχει στη Γ΄ Εθνική, με τον προπονητή Θοδωρή Ανδριόπουλο να συνεχίζει, όπως όλα δείχνουν, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος