FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Δεν συνεχίζει ο Μαναβόπουλος-Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση- Σ. Μαναβόπουλος: «Φεύγω σαν φίλος»

Ημερομηνία: 15-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο έμπειρος σέντερ Σωκράτης Μαναβόπουλος, που ήταν πρώτος σκόρερ φέτος στην Α1 ΕΣΚΑΗ με τη φανέλα του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, δεν θα συνεχίσει στην ηλειακή ομάδα και ο Α.Σ.Σ. έβγαλε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τον Μαναβόπουλο, ενώ ανήρτησε και δήλωση του ίδιου του παίκτη.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. αναφέρει:

«Τον MVP του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ αποχαιρετά ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας. Παρότι η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν η άψογη συνεργασία να συνεχιστεί, οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις του Μαναβόπουλου ήταν αδύνατο να συνυπάρξουν με τα σχέδια του ΑΣΣΑ για την επόμενη χρονιά.

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος έκανε μια εξαιρετική χρόνια όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αλλά η μεγάλη του παρακαταθήκη ήταν ο αδαμάντινος χαρακτήρας.

Έγινε μέσα σε λίγους μήνες ο αγαπημένος παίκτης της κερκίδας και κέρδισε την συμπάθεια και αναγνώριση όλων στον νομό.

Αποχαιρετάμε και ευχόμαστε στον Σωκράτη ό,τι καλύτερο για την ζωή του, θα έχει μια σπουδαία θέση στην ιστορία της ομάδας μας.Με την πρώτη ευκαιρία θα τιμηθεί για την μεγάλη του προσφορά.

Σωκράτη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε !

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος στέλνει τον χαιρετισμό του στους φίλους της ομάδας:

«Φεύγω σαν φίλος από την οικογένεια του ΑΣΣΑ. Νιώθω πολύ χαρούμενος που με βάλατε στην οικογένεια σας. Δυστυχώς τη νέα χρονιά η παρουσία μου στην Πάτρα επαγγελματικά και ταυτόχρονα δίπλα στην οικογένειά μου είναι επιβεβλημένη.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας θα είστε όλοι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου. Εύχομαι αυτό το ταξίδι να συνεχιστεί με νέες μεγαλύτερες επιτυχίες .

Η Αμαλιάδα, οι προπονητές μου, οι συναθλητές μου το σταφ και ειδικά ο κόσμος θα μου λείψουν πολύ.
Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος