FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Μακρίσια 4-2: Δυνατός στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας είναι πολύ δυνατός στη Γαστούνη, εκεί όπου πέτυχε την πέμπτη φετινή νίκη του σε επτά αγώνες, επικρατώντας 4-2 των Μακρισίων. Οι κόκκινοι του Δημήτρη Διαμαντόπουλου είναι πλέον πάνω από τη ζώνη των πλέι-άουτ, ενώ ο Α.Ο.Μ. υποχώρησε στην 7η θέση.

Στο 17’ ο Δ. Παναγιώτοπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους αλλά στο 29’ ο Καββαθάς έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 51΄ ο Αίας πήρε ξανά προβάδισμα και πάλι με τον Δ. Παναγιωτόπουλο, στο 55΄ ο Ραυτόπουλος είχε απευθείας φάουλ στο δοκάρι και στο 67’ ο Ανδρέας Μπελεκούκιας με προβολή, ύστερα από κόρνερ του Μπράβου, έγραψε το 3-1. Στο 88’ ο Α.Ο.Μ. μείωσε σε 3-2 με κοντινό σουτ του Ασημακόπουλου, όμως στο 95΄ ο Κοκολάκης με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Πετρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Αίας: Λούρμπας, Ζώντος, Κοκολάκης, Μπελεκούκιας, Κορκός, Κότσιφας (80’ Λαγανόπουλος), Λόξας (85’ Παπαδόπουλος), Μπράβος, Δ. Παναγιωτόπουλος, Νικολόπουλος, Ραυτόπουλος (76’ Κλάδης).

Μακρίσια: Καρανικολός, Μπατζάκας (46’ Ασημακόπουλος), Γκουβέρος, Διονυσόπουλος, Καρβουνιάρης, Μπαλαούρας, Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Πετρόπουλος, Μπάλλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος