FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ολυμπιάδα 3-0: Ανέβηκε πέμπτος…

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός νίκησε 3-0 την Ολυμπιάδα και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο -5 από τα πλέι-οφ. Η ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα «καθάρισε» το ματς από το α΄ ημίχρονο. Με απευθείας φάουλ του Πεσκελίδη έγινε το 1-0 στο 10΄ και στο 20΄ ο Μακρής έκανε το 2-0 ύστερα από μακρινό σουτ του Αβραμόπουλου στο δοκάρι. Στο 35΄ ο Νικολόπουλος συνδυάστηκε ωραία με τον Κανάνι και σούταρε από πλάγια για το 3-0. Η Ολυμπιάδα είχε ευκαιρίες αλλά ο Θεοδωρακόπουλος ήταν σε εξαιρετική μέρα και στο α΄ ημίχρονο κράτησε το μηδέν πίσω, σε σουτ του Γιώργου Ροδόπουλου στο 15΄ και του Κωνσταντόπουλου στο 45΄. Στο 70΄ ο Γιώργος Ροδόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στα δυσάρεστα, ο τραυματισμός του Νίκου Δαβουρλή στο 15ο λεπτό (βαρύ διάστρεμμα).

 

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης, Ντάβαρης, Μανέτας, Δρογγίτης, Δαβουρλής (15΄ λ.τρ. Μακρής), Νικολόπουλος, Αβραμόπουλος, Κακολύρης (70΄ Σεμπέκος), Πεσκελίδης (65΄ Καλαντζής), Κανάνι.

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Μαραθιάς (46΄ Ν. Γεωργίου), Κολοβάδης, Μπίρμπας, Π. Φωτακόπουλος, Γ. Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Καλαντζής, Κωνσταντόπουλος (57΄ Δ. Γεωργίου), Διαμαντάκος (75΄ Ν.Ροδόπουλος), Χρυσ. Αγγελόπουλος (75΄ Ι. Φωτακόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος