FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Φέρνει Πορτογάλο σέντερ-φορ-Φιλικό με Θύελλα Πύργου το Σάββατο

Ημερομηνία: 26-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας Γαστούνης εντείνει τις προσπάθειές του για μεταγραφική ενίσχυση και σύμφωνα με το πλάνο του τεχνικού τιμ Αλέξη Γαβριλόπουλου-Γιάννη Καραλάγα, σε συνεργασία με την Διοίκηση,  οι ερυθρόλευκοι θα προβούν σε άλλες τέσσερις μεταγραφές. Η μία θα είναι ξένος σέντερ-φορ, Πορτογάλος, και ήδη στο… μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ υπάρχει συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που θα έρθει μέσω του μάνατζερ που έφερε τους δύο καλούς ξένους που έχει ο Αίας, τον Ριτσούλι (από πέρυσι) και τον Μέντες (φέτος). Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα της Γ΄ Εθνικής μπορεί να έχει μέχρι τέσσερις ξένους ποδοσφαιριστές. 

Από κει και πέρα, ο Αίας θα αποκτήσει και τρεις Έλληνες παίκτες, κυρίως για την μεσαία και επιθετική γραμμή, εκεί όπου το τεχνικό τιμ θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Στον Αίαντα δεν βιάζονται, καθώς υπάρχει ακόμα πολύ χρόνος μέχρι την έναρξη της Γ΄ Εθνικής στις 2 Οκτωβρίου (αν τελικά ξεκινήσει τότε και δεν δοθεί νέα παράταση, λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν), ενώ κοιτάζουν και για περιπτώσεις παικτών από Super League 2, που θα κάνουν τη διαφορά. Το σίγουρο είναι πως ο Αίας θέλει να είναι δυνατός και στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής των 18 ομάδων στον όμιλο και να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στην κατηγορία (θα υποβιβάζονται 6 ομάδες).

Φιλικό με Θύελλα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους στο γήπεδο Καβασίλων. Τις επόμενες μέρες θα μπουν στο Στάδιο Γαστούνης για προπονήσεις, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, καθώς αυτό θα κλείσει για μερική επισπορά στις 10 Σεπτεμβρίου περίπου, για ένα μήνα.

Αύριο, Σάββατο, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Θύελλα Πύργου, στις 6.30μ.μ. στο Στάδιο Γαστούνης. Ένα φιλικό που θα έχει χαρακτήρα δυνατής προπόνησης για τον «Άγιαξ», κόντρα σε μια υπολογίσιμη ομάδα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας. Απών για τον Αίαντα θα είναι ο ευρισκόμενος σε στάδιο αποθεραπείας, Γιώργος Παπαχριστόπουλος, ο οποίος αναμένεται να μπει στις προπονήσεις σε ένα μήνα περίπου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος