FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ικανοποίηση Λυμπέρη-Άλλες δύο μεταγραφές

Ημερομηνία: 26-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας έδωσε την Τετάρτη το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, στο Επιτάλιο με αντίπαλο τον σκληροτράχηλο Αλφειό και έφερε ισοπαλία χωρίς τέρματα, έχοντας και την απουσία του Σάκη Τζανέτου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι «βυσσινόλευκοι» στάθηκαν πολύ καλά αμυντικά, ιδίως στο α΄ ημίχρονο όπου αγωνίστηκαν οι έμπειροι παίκτες, αλλά επιθετικά δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν επτά μικροί και στάθηκαν πολύ καλά.

Ο τεχνικός του Αστέρα, Ερνέστο Λυμπέρης, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, από τη στιγμή που ήταν μόλις το πρώτο φιλικό και υπάρχει κούραση από την προετοιμασία. «Ακόμα τα πόδια είναι βαριά, υπάρχει κούραση, ήταν μόλις το πρώτο φιλικό που δώσαμε. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και κυρίως από τους μικρούς που έδειξαν θετικά δείγματα στο β΄ μέρος που αγωνίστηκαν. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στα φιλικά. Σκοπός είναι να παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Έχουμε ένα ρόστερ 23-24 παικτών και στα πρώτα φιλικά πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές για να δούμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα», ανέφερε χθες στην «Πρωινή» ο 29χρονος προπονητής. Επόμενο φιλικό για τον Αστέρα, αύριο Σάββατο, στη Ν. Μανωλάδα, με αντίπαλο την δυνατή Δόξα.

Στα μεταγραφικά, ο Αστέρας βρίσκεται σε αναζήτηση δύο αμυντικών για να συμπληρώσει το ρόστερ του και να είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις, ενόψει των πρωταγωνιστικών βλέψεων που έχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.     

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος