FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Επιτακτική η νίκη με Παναργειακό

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Τετάρτη στις 3μ.μ. στο Στάδιο Γαστούνης

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Την Τετάρτη διεξάγεται εμβόλιμα η 19η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ο Αίας φιλοξενεί στις 3μ.μ. στη Γαστούνη τον Παναργειακό. Ένα ματς ιδιαιτέρως κρίσιμο για το μέλλον της ηλειακής ομάδας, καθώς βρίσκεται πλέον στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού και η νίκη σήμερα αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Ο Παναργειακός έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τον Αίαντα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και δυόμισι μήνες, αφότου ανέλαβε την ομάδα ο πολύπειρος Γιώργος Βαζάκας στα τέλη Δεκεμβρίου και ενισχύθηκε μεταγραφικά. Έκτοτε, έχει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες στην Κω και από τον Αιολικό εντός, ενώ, μεταξύ άλλων, απέσπασε ισοπαλία στη Ν. Σμύρνη από τον Πανιώνιο και πήρε ένα βαθμό και με την Μύκονο εντός.

Ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Αίαντα, ο οποίος όμως είναι δυνατός στην έδρα του, εκεί όπου έχει 5 νίκες σε 8 αγώνες και έχει δείξει πως έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο με ομάδες στα μέτρα του.

Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν από τιμωρία οι Τριανταφυλλόπουλος, Καράγιωργας, ενώ αμφίβολοι είναι οι προερχόμενοι από τραυματισμό Σταθάτος, Ρίλντι, οι οποίοι ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος