FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Ανέλαβαν την ευθύνη οι παίκτες-Έτοιμοι από Δευτέρα οι Κουλούρης, Μπαρδούσης

Ημερομηνία: 12-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Γραπτή δήλωση από τους τέσσερις αρχηγούς με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα

Οι παίκτες του Αίαντα Γαστούνης με δήλωσή τους διαμέσου των αρχηγών της ομάδας, Γιώργου Σταθάτου, Ανδρέα Αντωνόπουλου, Γιώργου Μπουρούκη και Νίκου Δούλου, ανέλαβαν την ευθύνη για τα τελευταία αποτελέσματα των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας πως ο Αίας έχει μάγκες προπονητή και γυμναστή!

Η δήλωση των τεσσάρων αρχηγών αναφέρει τα εξής:  «Με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα, θα θέλαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα, να αναλάβουμε την ευθύνη γι’ αυτά. Και το λέμε αυτό, διότι είμαστε υποχρεωμένοι να αναλαμβάνουμε ευθύνες όταν μας αναλογούν, χωρίς να θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από άλλους. Χωρίς διάθεση να θίξουμε κανέναν, είμαστε εδώ για να πούμε ότι έχουμε χρέος να δείξουμε στη συνέχεια την ανάλογη εικόνα, μαζί με τον προπονητή μας και τον γυμναστή μας, διότι έχουμε μάγκα προπονητή και μάγκα γυμναστή. Χωρίς διάθεση να θίξουμε κανέναν, οφείλουμε να πάρουμε θέση και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, από τη δική μας οπτική πλευρά. Όλοι μαζί, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να πετύχουμε τον στόχο που έχει πετύχει ο Αίας».

Διαθέσιμοι από Δευτέρα οι Κουλούρης, Μπαρδούσης

Κατά τα άλλα, ο αρχισκόρερ του Αίαντα αλλά και του 9ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, Ηλίας Κουλούρης (8 γκολ μαζί με τον Νάκα του Ναυπακτιακού), που τραυματίστηκε στο 60ο λεπτό του ηλειακού ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας, δεν έχει κάτι σοβαρό. Η διάγνωση κάνει λόγο για αιμάτωμα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, κάτι που σημαίνει πως ο Αχαιός επιθετικός θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα την Κυριακή 23 Μαΐου (αυτή την Κυριακή ο Αίας έχει ρεπό). Ο 21χρονος επιθετικός θα κάνει θεραπείες όλη αυτή την εβδομάδα και από τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Μια καλή είδηση για τον Αίαντα, καθώς ο Κουλούρης έχει πετύχει τα 8 από τα 13 γκολ του Αίαντα στο φετινό πρωτάθλημα και η συνεισφορά του στην πορεία των «ερυθρολεύκων» είναι πολύ μεγάλη. Στο ηλειακό ντέρμπι τραυματίστηκε και ο καλός στόπερ Άγγελος Μπαρδούσης στο 35ο λεπτό, αλλά ούτε αυτός-ευτυχώς- υπέστη κάτι σοβαρό (σφίξιμο στον δεξί δικέφαλο). Οπότε και αυτός θα επιστρέψει από βδομάδα στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του Θοδωρή Ανδριόπουλου για το πολύ δύσκολο ματς με τον Ναυπακτιακό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος