FOLLOW US: facebook twitter

Άγνωστο πότε θα ανοίξουν τα Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα

Ημερομηνία: 17-07-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”92923″ img_size=”full”][vc_column_text]Κλειστά παραμένουν τα ιαματικά Λουτρά του Καϊάφα, αφού ακόμα δεν έχει λυθεί το ζήτημα της αδειοδότησης, παρότι φτάσαμε στα μισά του Ιουλίου. Πληροφορίες της «Πρωινής» αναφέρουν ότι δύσκολα θα ξεμπλοκάρει η διαδικασία ως το τέλος της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να χαθεί ολόκληρος ο Ιούλιος, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία και την τουριστική ανάπτυξη στην Ηλεία. Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει η διεύθυνση των Λουτρών, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί για να δοθεί το «οκ» για τη λειτουργία τους.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, τα Λουτρά άνοιγαν από τα τέλη Μαΐου ή το αργότερο αρχές Ιουνίου, αφού η ζήτηση από επισκέπτες είναι αυξημένη. Φέτος όμως έχει χαθεί ήδη ενάμισης μήνας, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στον Καϊάφα τουρίστες και να φεύγουν άπρακτοι.

Βεβαίως εκνευρισμός και αγωνία επικρατεί και στους επαγγελματίες της Ζαχάρως, καθώς ξενοδοχεία και εστιατόρια, κάθε καλοκαίρι δουλεύουν με τους λουόμενους και επισκέπτες των Ιαματικών Λουτρών που αιμοδοτούν οικονομικά την ευρύτερη περιοχή.

Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως, εξέφρασαν στην «Πρωινή» τον έντονο εκνυερισμό τους για το γεγονός ότι φτάσαμε στα μέσα του καλοκαιριού και τα λουτρά παραμένουν κλειστά, αφού κάθε καλοκαίρι δουλεύουν με τους λουόμενους και επισκέπτες των Ιαματικών Λουτρών που αιμοδοτούν οικονομικά την ευρύτερη περιοχή.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot