FOLLOW US: facebook twitter

Ναμπίλ, Λέντζας και Ηλείοι Βουλευτές στις Κτιριακές Υποδομές: Προσωρινή λύση με σύγχρονους οικίσκους στα σεισμόπληκτα σχολεία

Ημερομηνία: 17-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Τις Κτιριακές Υποδομές, επισκέφθηκαν χθες στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας και ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, συνοδευόμενοι και από τους πέντε νέους Βουλευτές της Ηλείας. Στόχος τους, η ταχύτερη αποκατάσταση των σχολείων του Δήμου που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από τα σεισμικά φαινόμενα που σημειώθηκαν το Μάιο στην περιοχή.

Στην διάρκεια της συνάντησης στις Κτιριακές Υποδομές εξεταστήκαν όλες οι πιθανές λύσεις, ώστε με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, τα σεισμόπληκτα σχολεία να λειτουργήσουν. Δεδομένη ότι η επισκευή τους είναι χρονοβόρα, επιλέχθηκε ως ταχύτερη δυνατή διαδικασία η τοποθέτηση σύγχρονων οικίσκων που θα ανταποκρίνονται στις παιδαγωγικές ανάγκες.

Ακολούθησε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζαχαράκη για το θέμα της μοριοδότησης των μαθητών των Λυκείων του Δήμου αλλά και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το ζήτημα του Βιολογικού Καθαρισμού Βάρδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος