FOLLOW US: facebook twitter

Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα νυφικά για το 2023

Ημερομηνία: 25-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Η άνοιξη του 2023 θα είναι λαμπερή, γεμάτη από αστραφτερές λεπτομέρειες και σε όλα τα νυφικά φορέματα πρωταγωνιστούν υψηλής αισθητικής λεπτομέρειες και διακοσμητικά! Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της κάτι από το παρελθόν. Οι αναφορές στα 80s και λεπτομέρειες στα νυφικά φορέματα που θυμίζουν τα 90s είναι αξιοσημείωτες.

Νυφικά φορέματα με δεύτερη φούστα – Over Skirt

Στη σεζόν SS2023 πληθαίνουν τα νυφικά φορέματα που προσφέρουν τη δυνατότητα όχι μόνο ενός, αλλά δύο εναλλακτικών look! Νυφικά με over skirt δίνουν λύση στη νύφη που επιθυμεί μια δεύτερη εμφάνιση για τη δεξίωση. Η μια εκδοχή είναι η δεύτερη φούστα να καλύπτει όλη την περιφέρεια και να μετατρέπει το νυφικό σε πριγκιπικό (ball gown). Διαφορετικά, η δεύτερη φούστα λειτουργεί συμπληρωματικά, χαρίζοντας όγκο ή μάκρος στο πίσω μέρος, αφήνοντας ακάλυπτο το μπροστινό μέρος από όπου αποκαλύπτεται το νυφικό φόρεμα.

Mini και midi νυφικά, jump suites για νυφικές εμφανίσεις

Δεν είναι λίγοι οι μεγάλοι σχεδιαστές που προτείνουν μίνι νυφικά, μίντι νυφικά, αλλά και jump suites ως εναλλακτικές προτάσεις για τις νύφες που τους αρέσει να ξεχωρίζουν. Σε πολλές περιπτώσεις, ένα τέτοιο νυφικό σύνολο περιλαμβάνει μια over skirt, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα αλλαγής μετά το μυστήριο. Άλλο ένα trend που συγκαταλέγεται στο 2 in 1 look.

Εμφανίσεις με νυφικά φορέματα με αποσπώμενα μανίκια

Για τις νύφες που επιθυμούν να έχουν ένα διαφοροποιημένο look από την εκκλησία στη δεξίωση, τα νυφικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2023 προσφέρουν επιλογές! Μια ακόμα τέτοια επιλογή είναι τα νυφικά φορέματα με αποσπώμενα μανίκια. Μανίκια μακριά, κοντά, καμπάνα (bell sleeves), αλλά και balloon μανίκια είναι το trend που φαίνεται να δυναμώνει τη νέα σεζόν. Φοριούνται στην εκκλησία και αφαιρούνται κάποια στιγμή, οδηγώντας σε ένα νέο look για τη δεξίωση. Είτε κατά την είσοδο του ζευγαριού, είτε κατά τη διάρκειά της.

Έτσι, ένα πιο “συντηρητικό”, “βαρύ” ή “περίτεχνο” σχέδιο νυφικού που είναι ιδανικό για μια αριστοκρατική εμφάνιση στην εκκλησία, μετατρέπεται σε πιο “χαλαρό”, με μια κίνηση.

Διαφάνειες και τολμηρά σχέδια

Πληθαίνουν, επίσης, τα αποκαλυπτικά νυφικά. Ειδικά αυτά που διαθέτουν διαφάνειες και δαντέλες ή υφάσματα nude σε μεγάλο μέρος τους, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της διαφάνειας.
Νυφικά φορέματα με τρισδιάστατα στοιχεία

Τα 3D στοιχεία γίνονται στην επόμενη ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν ένα από τα πιο hot trends. Και δικαίως, αφού προσφέρουν όγκο και ενισχύουν το στυλ που υπηρετεί το κάθε σχέδιο. #

Τρισδιάστατα λουλούδια, φιόγκοι και υφές γενικότερα έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος από τις πιο πρόσφατες κολεξιόν, όμως επανεμφανίζονται δυναμικά το 2023. Υφάσματα, όπως η 3D οργάντζα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή την ερχόμενη σεζόν.

Χρώμα και patterns στα νυφικά φορέματα

Το απόλυτα λευκό χάνει για τα καλά των πρωτοκαθεδρία του και τόνοι όπως τόνοι του μπλε έρχονται στο προσκήνιο. Στο σύνολο του νυφικού φορέματος ή σε στοιχεία του. Έτσι, βλέπουμε αρκετά σχέδια νυφικών με χρώμα σε σημεία τους και σε λεπτομέρειες, αλλά και σχέδια νυφικών με patterns, όπως είναι τα floral. Το μπλε δεν το αναφέραμε τυχαία, καθώς οι απαλές, παστέλ αποχρώσεις του είναι hot trend το 2023.

Μπούστα σε στυλ κορσέ

Για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 βλέπουμε πάρα πολλά σχέδια νυφικών με μπούστο σε στυλ κορσέ. Τα corset style bodices μετατρέπουν ένα νυφικό σε φόρεμα υψηλής μόδας και τη νύφη να μοιάζει έτοιμη για να ανέβει στην πασαρέλα και να κερδίσει το χειροκρότημα. Το συγκεκριμένο trend, βέβαια, είναι “Yes or No” και ποτέ κάτι ενδιάμεσα. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει. Είτε ταιριάζει σε μια γυναίκα είτε δεν ταιριάζει. Δεν υπάρχουν άλλες διαβαθμίσεις.
Φιόγκοι παντού

Κρατήσαμε για τους φιόγκους για το τέλος, καθώς και μια ιδιαίτερη θέση στο αφιέρωμά μας στις τάσεις νυφικών 2023, γιατί τους συναντάμε κυριολεκτικά παντού. Τους αρμόζει, λοιπόν, μια αναφορά ξεχωριστά από τα 3D στοιχεία που ήδη παρουσιάσαμε πιο πάνω. Φιόγκοι, λοιπόν, σε όλα τα μεγέθη και πάχη. Ως κύριο στοιχείο του νυφικού που τραβά την προσοχή ή ως συμπληρωματική λεπτομέρεια, οι φιόγκοι εμφανίζονται κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια.

Σε αρκετές εκδοχές, οι φιόγκοι είναι αφαιρούμενα στοιχεία του νυφικού και όχι απαραίτητα αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδίου. Αυτό προσφέρει ευελιξία, η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά όταν αφορά νυφική εμφάνιση.

Επιγραμματικά

1. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι κομψές λεπτομέρειες, το σκίσιμο στο πλάι και τα ντελικάτα μπούστα.

2. Τρισδιάστατα λουλούδια

3. Μεγάλα, φουσκωτά μανίκια, μανίκια με σούρες από τούλι και εντυπωσιακά βολάν, είναι επίσης στη μόδα.

4. Επανέρχονται τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες στην πλάτη.

5. Οι γραμμές των νυφικών είναι αέρινες, γοργονέ, κομψές, minimal, αλλά και μίνι.Τα υφάσματα είναι σατέν, οι διαφάνειες και οι δαντέλες.

6. Από χρώματα θα κάνουν την εμφάνιση τους το baby blue, το κίτρινο παστέλ .

7. Επίσης, θα δούμε λαμπερούς κρυστάλλους να κοσμούν υπέροχα νυφικά με φιόγκους, λαμπερά υφάσματα και πολλές χάντρες για τις τολμηρές νυφούλες μας.

8. Στις πασαρέλες ανεβαίνουν στράπλες φορέματα με ντελικάτα πλισέ στο μπούστο και παρτούς ώμους που σχηματίζουν το πλισέ εφέ

9. Η ζώνη στη μέση αποτελεί την επόμενη ανοιξιάτικη τάση και είναι ικανή να αλλάξει τη συνολική bridal εμφάνιση.

Με πληροφορίες από το wedding day coxmosevents.gr και το e-prosklitirio


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος