FOLLOW US: facebook twitter

Acropolis Jet Raid 2024: Η δράση ξεκινά στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 04-06-2024 | Συντάκτης:
Στιγμιότυπο από την χθεσινή παρουσίαση των πιλότων

Παρουσίαση των jet ski και των πιλότων χθες και από σήμερα το πρωί η έναρξη των θεαματικών αγώνων

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το «Acropolis Jet Raid 2024», ο αγώνας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski, ξεκινά σήμερα στις 10 το πρωί στην παραλία της Κουρούτας, με τους πιλότους να κατευθύνονται στο Αρκούδι, στην πρώτη κούρσα της διοργάνωσης. Η καρδιά του παγκόσμιου θαλάσσιου μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπά στο Δήμο Ήλιδας και στην Κουρούτα, που είναι αυτές τις μέρες η «Μέκκα» του jet ski. Ο θεαματικός αγώνας διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο JET SPORT και JET RAID ORGANIZATION και συνδιοργανωτής είναι η AHEPA HELLAS – Ηλεία – τμήμα 47 «Ανδρέας Παπαδάκος». Συνδιοργανωτής είναι επίσης ο Δήμος Ήλιδας, ενώ οι αγώνες γίνονται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Χθες το απόγευμα έγινε η παρουσίαση των jet ski και των πιλότων στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία, υπό τους ήχους μουσικής, παρουσία πλήθους κόσμου, που θαύμασαν από κοντά τις εντυπωσιακές θαλάσσιες μηχανές. Και αμέσως μετά ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ήλιδας, Γιώργος Κράλλης, κατά την χθεσινή τελετή έναρξης

Οι αγώνες jet ski ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν το ερχόμενο Σάββατο 8 Ιουνίου με την διεξαγωγή των τελικών αγώνων στην παραλία της Κουρούτας. Και κάθε απόγευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής ημέρας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στην πλατεία της Κουρούτας, με ζωντανή μουσική και χορούς, με δωρεάν είσοδο για όλους τους πολίτες της Ήλιδας και της Ηλείας. Επιπλέον, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, σήμερα στις 9 το βράδυ στο sea side gastro-bar “CABANA” στην Κουρούτα, θα πραγματοποιηθεί μεγάλο “Throwback” party, με μουσική αναδρομή σε περασμένες δεκαετίες, που αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο και να είναι μια βραδιά με πολύ κέφι.

Ο αλυτάρχης του αγώνα Μπρούνο Κάζα με την σύζυγό του

Το σημερινό αγωνιστικό και πολιτιστικό πρόγραμμα

10.00: Εκκίνηση αγώνα Κουρούτα-Αρκούδι (40km, Class B)

11.30: Oval race-GP στο Αρκούδι (10laps, Class C)

12.30: Απονομή νικητών GP

15.00: Εκκίνηση αγώνα Αρκούδι-Κουρούτα (20km, Class B)

16.30: Αγώνας Grand Prix of Amalia (10Laps, Class C)

21.00: Night Party “Throw back” στο “Cabana”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot