FOLLOW US: facebook twitter

Α2 Εθνική: «Κρούση» Κοροίβου σε Τζήμα

Ημερομηνία: 02-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την άρνηση του Σπύρου Σαμόλη να συνεχίσει στον Κόροιβο, ο ηλειακός σύλλογος βρίσκεται σε επαφές με προπονητές, προκειμένου να βρεθεί ο εκλεκτός που θα αναλάβει την ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Σύμφωνα με το basketworld.gr, ο Κόροιβος έχει πλησιάσει τον Γιάννη Τζήμα, που την περασμένη σεζόν ήταν στον πάγκο του Α.Σ. Καρδίτσα.  Ο  Θεσσαλός τεχνικός, ο οποίος είχε χάσει την άνοδο από τους «κυανόλευκους» στο do or die παιχνίδι με την Καβάλα πριν από μερικά χρόνια, είναι μεγάλος στόχος του Κοροίβου, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη για πολλούς λόγους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ. Οι επιτυχίες είναι σημαντικές στην καριέρα του έμπειρου προπονητή και μένει να δούμε αν θα πειστεί να μετακομίσει στην Αμαλιάδα, έπειτα από τη θητεία του στον Α.Σ. Καρδίτσα.

Ο  52χρονος Γιάννης Τζήμας έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στον Γ.Σ. Λάρισας (2000-2001), στην Ολύμπια Λάρισας (2001-2003), ξανά στον Γ.Σ.Λάρισας (2004-2006), στον Α.Σ. Τρίκαλα (2006-2008), στον Αίολο Τρικάλων (2011-2013)(μετέπειτα Τρίκαλα B.C.), στην Καβάλα (2013-2015), ομάδες τις οποίες οδήγησε όλες από την Α2 στην Α1 κατηγορία! Στην Α1 έχει κοουτσάρει ως πρώτος προπονητής την Ολύμπια Λάρισας και την Καβάλα.

Ο Κόροιβος εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα προπονητή και από κει και πέρα θα αρχίσει με γοργά βήματα να δομείται η ομάδα της νέας σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος