FOLLOW US: facebook twitter

Α2 ΕΣΚΑΗ: Αρνήθηκε την πρόσκληση για την Α1 το Σ.Ε.Φ.Α.-Το μπαλάκι στον Πανωλενειακό

Ημερομηνία: 06-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Έσπερος θα κατεβάσει μία ομάδα στην Α1 ΕΣΚΑΗ και την κενή θέση που δημιουργείται καλούνται να την καλύψουν ένας εκ των Σ.Ε.Φ.Α., Πανωλενειακού και Παναχαϊκού, που κατέλαβαν την περασμένη σεζόν την 3η, 4η και 5η θέση αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ. H ΕΣΚΑΗ απέστειλε πρόσκληση αρχικά στο Σ.Ε.Φ.Α. αλλά η ομάδα της Ανδραβίδας, απολύτως δικαιολογημένα, αρνήθηκε. Οι κιτρινόμαυροι συνθέτουν ένα οργανωμένο σωματείο που θέλει να προχωρά με σταθερά βήματα την πορεία του στο τοπικό μπάσκετ. Ως εκ τούτου έχει ήδη, εδώ και αρκετό καιρό, ολοκληρώσει το σχεδιασμό του για την Α2 ΕΣΚΑΗ και η πρόσκληση της Διοργανώτριας στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένα μόλις μήνα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτή.

Το Σ.Ε.Φ.Α. λοιπόν δεν αποδέχτηκε χθες το απόγευμα την πρόσκληση της ΕΣΚΑΗ και το μπαλάκι πλέον πήγε στον Πανωλενειακό. Η ομάδα του Καράτουλα, μια ομάδα που χαίρεται να παίζει μπάσκετ, μακριά από μεγαλεπήβολους στόχους, δέχτηκε χθες βράδυ την πρόσκληση της ΕΣΚΑΗ να καλύψει τη θέση στην Α1. Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας, ο Πανωλενειακός πολύ δύσκολα θα αποδεχτεί τη θέση και θα συνεχίσει και αυτός στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Βέβαια, οι παράγοντες της ομάδας, μαζί με τους παίκτες της (που είναι οι ίδιοι εδώ και πολλά χρόνια και όλοι μαζί αποτελούν μια ωραία μπασκετική παρέα), θα αποφασίσουν από κοινού μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν θα αποδεχτούν ή όχι τη θέση. Αλλά όπως προείπαμε, το πιθανότερο είναι ο Πανωλενειακός να παραμείνει στην Α2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος