FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Το ενδιαφέρον στην ουρά-Το πρόγραμμα της σημερινής εμβόλιμης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 08-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 4μ.μ. η εμβόλιμη 21η αγωνιστική

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 PLAYSPORTS, με την διεξαγωγή της εμβόλιμης 21ης αγωνιστικής. Έχουμε διανύσει τα 2/3 του πρωταθλήματος και απομένουν οι τελευταίες 10 αγωνιστικές, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην ουρά της βαθμολογίας, στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στην κορυφή ο ΠΑΟ Βάρδας είναι στο +10, πρώτος και αήττητος και σήμερα πάει στην Ανδραβίδα να παίξει με την Δάφνη που παλεύει να βγει από την ζώνη των πλέι-άουτ. Ο δεύτερος Αστέρας Αμαλιάδας, που είναι τρία σερί ματς χωρίς νίκη, περιμένει την φορμαρισμένη Θύελλα Καταραχίου, που στα τελευταία 10 ματς έχει μόλις μία ήττα από τον ΠΑΟΒ (6-3-1).

Ο τρίτος Ολυμπιακός Σαβαλίων, που είναι 9 σερί ματς αήττητος (3 νίκες-6 ισοπαλίες), έχει δύσκολη έξοδο στο Τραγανό, με την επίσης φορμαρισμένη Νίκη, που έχει τρεις σερί νίκες και είναι 6 ματς χωρίς ήττα (4 νίκες-2 ισοπαλίες).

Ο τέταρτος Ηλειακός Βαρθολομιού θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες στο Γούμερο με την Ολυμπιάδα, που καίγεται, όμως, για βαθμούς στη μάχη της παραμονής και στην έδρα της είναι ανταγωνιστική.

Η 6η της βαθμολογίας Δόξα Ν. Μανωλάδας, που θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση από την ουρά (είναι στο +6 από τα πλέι-άουτ), υποδέχεται τον Ηλειακό Λεχαινών, που βρίσκεται στα όρια της ζώνης των πλέι-άουτ.

Ο 7ος Αλφειός, ο οποίος δεν νιώθει πλέον τόσο άνετα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λ. Αστέρα (είναι στο +4 από την ζώνη των πλέι-άουτ) πάει στα Μακρίσια, που μετά από έξι σερί ήττες έχουν υποχωρήσει στην ζώνη του απευθείας υποβιβασμού.

Τέλος, μεγάλη μάχη προμηνύεται στο Σκουροχώρι, εκεί όπου ο Λ. Αστέρας, που επέστρεψε εμφατικά στις νίκες με «διπλό» στο Επιτάλιο, θα αντιμετωπίσει τον Ξενοφώντα, που είναι σε καλή κατάσταση με δύο σερί νίκες και πέντε ματς αήττητος (2 νίκες-3 ισοπαλίες).

To σημερινό πρόγραμμα

Ώρα 4μ.μ.

Δάφνη-ΠΑΟ Βάρδας

Αστέρας-Θύελλα

Νίκη Τρ.-Ολυμπιακός Σ.
Δόξα Ν.Μ.- Ηλειακός Λ.

Α.Ο. Μακρισίων-Αλφειός
Λ. Αστέρας-Ξενοφών
Ολυμπιάδα- Ηλειακός Β.

Πέλοπας-Κένταυρος Σ.  3-0 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος