FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Ντέρμπι της Βουπρασίας στην Βάρδα-Στα Λεχαινά ο Αστέρας-Μάχες στην «ουρά»-Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 03-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Επιστροφή στην δράση το Σαββατοκύριακο στην Α1 PLAYSPORTS, με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής και στην Βάρδα θα διεξαχθεί το Σάββατο το ντέρμπι της Βουπρασίας ανάμεσα στον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΒ (17 νίκες-2 ισοπαλίες), που προέρχεται από την εμφατική νίκη στο ντέρμπι με τον Αστέρα και την 5η της βαθμολογίας Δόξα Ν.Μ., που το τελευταίο δίμηνο διάγει πολύ καλή πορεία (5-4-1).

Ο δεύτερος Αστέρας, που βρίσκεται πλέον 8 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΒ, έχει δύσκολη έξοδο το Σάββατο στα Λεχαινά, που παλεύουν για την αποφυγή των πλέι-άουτ (είναι στο +2 από την ζώνη).

Όπως επίσης δύσκολο εκτός έδρας αγώνα έχει την ίδια μέρα και ο τρίτος Ηλειακός Βαρθολομιού στο Καλλίκωμο με τον βελτιωμένο εσχάτως Ξενοφώντα, που πήρε «διπλό» στο Γούμερο και μάχεται για να βγει από την ζώνη των πλέι-άουτ.

Ο επίσης τρίτος Ολυμπιακός Σαβαλίων (ισοβαθμεί με τον Ηλειακό Βαρθολομιού) υποδέχεται το Σάββατο τον Α.Ο. Μακρισίων και θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των οχτώ αγωνιστικών (2 νίκες-6 ισοπαλίες), κόντρα στον Α.Ο.Μ., που προέρχεται από πέντε σερί ήττες και οι δύο τελευταίες στην έδρα του με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο (Δάφνη και Πέλοπα).

Η έκτη της βαθμολογίας, Θύελλα, που έχει μόλις μία ήττα (από τον ΠΑΟΒ) στους εννιά τελευταίους αγώνες (5-3-1), περιμένει την Κυριακή την μαχητική Ολυμπιάδα, που είναι αναγκασμένη να ψάξει βαθμούς και μακριά από το Γούμερο.

Στο Επιτάλιο ο Αλφειός, που είναι πέντε ματς αήττητος (2 νίκες-3 ισοπαλίες), φιλοξενεί την Κυριακή τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου, που έχοντας δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές (1-2-5), έχει βρεθεί στο +3 από την ζώνη των πλέι-άουτ και ψάχνει βαθμούς για να μείνει σε απόσταση…

Τέλος, στο Τραγανό, η Νίκη, που εδώ κι ένα μήνα έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της, για να παραμείνει άνετα στην κατηγορία (αήττητη πέντε ματς, με 3 νίκες-2 ισοπαλίες), υποδέχεται το Σάββατο τον Πέλοπα, που επέστρεψε στις νίκες από την πρεμιέρα (είχε 10 ισοπαλίες στο μεσοδιάστημα), βγάζοντας «διπλό» στα Μακρίσια.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Σάββατο 4/3-Ώρα 3.30μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας-Δόξα Ν.Μ.
Ηλειακός Λ.-Αστέρας
Ολυμπιακός Σ.-Α.Ο. Μακρισίων
Ξενοφών- Ηλειακός Β.
Νίκη Τρ.-Πέλοπας

Κυριακή 5/3-Ώρα 3.30μ.μ.

Θύελλα-Ολυμπιάδα
Αλφειός-Λ. Αστέρας
Κένταυρος Σ.-Δάφνη 0-3 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος