FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Για την υπέρβαση Νο1 στην Πάτρα

Ημερομηνία: 03-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός παίζει την Κυριακή στα «Προσφυγικά» με τον ΑΠΣ Πάτραι (στις 3μ.μ.), για την 17η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και με το πρωτάθλημα να βαίνει προς το τέλος του και ο ίδιος να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, ψάχνει την πρώτη υπέρβαση, στην μάχη της παραμονής.

Οι «ερυθρόλευκοι» με 17 βαθμούς βρίσκονται στο -4 από την προνομιούχο 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και ψάχνουν στην Πάτρα το πρώτο τους φετινό «διπλό», κόντρα σε μια ομάδα που έχει μόλις 9 βαθμούς και έχει ήδη υποβιβαστεί. Για να μείνουν στην κατηγορία έχουν ανάγκη δύο νικών εκτός έδρας και η μία ενδείκνυται να είναι την Κυριακή στην Πάτρα, καθώς είναι η πιο αδύναμη ομάδα από αυτές που έχουν να αντιμετωπίσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εξάλλου, ο Πανηλειακός δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας (3 ισοπαλίες και 5 ήττες) και αν δεν κάνεις κάποιες υπερβάσεις δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλό, την στιγμή μάλιστα που έχεις εκτός προγράμματος απώλειες στο «σπίτι» σου (ήττα με Παναργειακό και ισοπαλία με Πανγυθεατικό). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και πάνε στην Πάτρα αποφασισμένοι για την νίκη.

Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν απουσίες, τιμωρημένοι ή τραυματίες, και όλοι είναι στην διάθεση του προπονητή Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος