FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Νίκη τίτλου και σαμπάνιες από τον ΠΑΟΒ-Μεγάλα «διπλά» από Πέλοπα και Γούμερο, ισοπαλία στο Καλλίκωμο

Ημερομηνία: 01-04-2023 | Συντάκτης:

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε και στο Βαρθολομιό τον πολύ καλό σήμερα Ηλειακό με 1-0, με γκολ του αρχισκόρερ του, Βαγγέλη Λαθύρη στο 83΄ και είναι πλέον και με την βούλα πρωταθλητής Ηλείας. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έφτασε τις 23 νίκες σε 26 αγώνες (είναι αήττητος, έχοντας και 3 ισοπαλίες) και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στην Α1 Κατηγορία, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μια απολύτως δίκαιη εξέλιξη καθώς ο ΠΑΟΒ είναι σαφώς ανώτερος στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, μέσω των μπαράζ με τους πρωταθλητές των γειτονικών Ενώσεων.

Στα υπόλοιπα σημερινά ματς, ο Πέλοπας Πύργου είναι ζωντανός στη μάχη της παραμονής, βγάζοντας «διπλό» στη Ν. Μανωλάδα επί της Δόξας και μάλιστα με ανατροπή παίζοντας και με παίκτη λιγότερο! Η Δόξα προηγήθηκε στο α΄ ημίχρονο με τον Σαπουντζάκη, ενώ αστόχησε και σε πέναλτι με τον Δημητρόπουλο. Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου ο Πέλοπας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παναγόπουλου με απευθείας κόκκινη, ωστόσο πέτυχε δύο γκολ κι έκανε την ανατροπή. Στο 50΄ με τον Διαμαντάκο και στο 61΄ με τον Σωκράτη Παπαγεωργίου.

Δεν παραδίδει όμως τα όπλα ούτε η Ολυμπιάδα Γουμέρου, η οποία κέρδισε την Δάφνη στην Ανδραβίδα με 0-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή. Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου πέτυχε ο Δημήτρης Μπίρμπας στο 80΄ από πάσα του Λευτέρη Κωνσταντόπουλου.

Τέλος, στο Καλλίκωμο, Ξενοφών και Ηλειακός έμειναν στο μηδέν, αποτέλεσμα που ικανοποίησε την ομάδα των Λεχαινών που διατήρησε το +4 από τον Ξενοφώντα.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Το αποτελέσματα

Σάββατο 1/4

Ηλειακός Β.-ΠΑΟ Βάρδας 0-1

Ξενοφών-Ηλειακός Λ. 0-0

Δόξα Ν.Μ.-Πέλοπας 1-2
Δάφνη-Ολυμπιάδα 0-1

Κυριακή 2/4-Ώρα 5μ.μ.

Αστέρας-Ολυμπιακός Σ.

Θύελλα-Αλφειός

Α.Ο. Μακρισίων-Νίκη Τρ.
Λ Αστέρας-Κένταυρος Σ. 3-0 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος