FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Μεγάλα «διπλά» από Τραγανό, Δάφνη-Νίκη με ανατροπή η Θύελλα

Ημερομηνία: 28-01-2023 | Συντάκτης:

Για την 15η αγωνιστική  και τελευταία του α΄ γύρου στην Α1 PLAYSPORTS, η ενισχυμένη Νίκη Τραγανού πέρασε νικηφόρα από τα Λεχαινά, με 0-1 και σκόρερ τον Θανάση Τσάκο στο 53΄, ύστερα από ασίστ του Δημήτρη Κολοτούρου. Ο Τσάκος είχε και δοκάρι στο 37΄, σε μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του Στράτου Καλογεράκου.

Η Δάφνη Ανδραβίδας νίκησε στο Καλλίκωμο τον Ξενοφώντα με σκορ 1-2, με τον Ανδρέα Κωστόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 93΄ για την ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα. Η Δάφνη προηγήθηκε στο 78΄ με τον Κακολύρη και ο Ξενοφών, που είχε δύο δοκάρια με τους Γεωργουλόπουλο, Τσίτσο, ισοφάρισε στο 86΄ με τον Καμπράνη. Λίγο πριν το 1-2, στο 88΄, ο χρυσός σκόρερ της Δάφνης, Ανδρέας Κωστόπουλος, είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Στο Ενωσιακό η Θύελλα ξεπέρασε με ανατροπή το εμπόδιο του Α.Ο. Μακρισίων. Στο 31΄ ο Δούφας έγραψε το 0-1 και στο 35΄ η Θύελλα ισοφάρισε με πέναλτι του Δημόπουλου, που κέρδισε ο Λειβαδίτης. Στο 41΄ ο Παρασκευάς Στροφύλλας σημείωσε το 1-2 για τον Α.Ο.Μ., που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Τριανταφύλλης στο 60΄ ισοφάρισε 2-2 και ο Στεφέν στο 82΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα των Αλεξανδρόπουλου-Αθανασόπουλου.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Σάββατο 28/1

Ηλειακός Λ.– Νίκη Τρ. 0-1

Θύελλα– Α.Ο. Μακρισίων  3-2
Ξενοφών -Δάφνη   1-2

Κυριακή 29/1-Ώρα 3μ.μ.

Αστέρας– Λ. Αστέρας
Ηλειακός Β.- Δόξα Ν.Μ.
Αλφειός – Πέλοπας

Ολυμπιάδα- Ολυμπιακός Σ.

ΠΑΟ Βάρδας- Κένταυρος Σ.  3-0 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος