FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Μάχη επιβίωσης στο Ενωσιακό-Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 07-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

27η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στην Α1 Κατηγορία Ηλείας και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει την Κυριακή στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας. Εκεί θα αναμετρηθούν ο Πέλοπας Πύργου με την Δάφνη Ανδραβίδας και υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες και μάλιστα μιλάμε για μάχη επιβίωσης καθώς αμφότερες παλεύουν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Σε πιο δεινή θέση βρίσκεται η Δάφνη που είναι τελευταία με 24 βαθμούς, προερχόμενοι από 7 σερί ήττες. Ο Πέλοπας προέρχεται από τεράστιο «διπλό» στη Ν. Μανωλάδα επί της Δόξας κι έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από την Δάφνη.

Στα υπόλοιπα ματς, το Σάββατο ο πρωταθλητής ΠΑΟΒ υποδέχεται τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου και θα επιδιώξει γκολ και θέαμα μπροστά στους φιλάθλους του, για να γιορτάσει και στο “σπίτι” του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος Αστέρας πάει την Κυριακή στο Επιτάλιο, με τον Αλφειό να ψάχνει λίγους βαθμούς ακόμη για να αποφύγει τα πλέι-άουτ. Η τρίτη της βαθμολογίας και 11 ματς αήττητη, Νίκη Τραγανού, ταξιδεύει το Σάββατο στο Γούμερο, με την Ολυμπιάδα να αρνείται να πετάξει λευκή πετσέτα, όπως έδειξε και με το «διπλό» στην Ανδραβίδα. Οι άλλες δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην 3η θέση με τη Νίκη Τραγανού, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων και η Δόξα, κοντράρονται μεταξύ τους την Κυριακή στα Σαβάλια, με έπαθλο μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Η έκτη Θύελλα, χωρίς άγχος πλέον, καθώς έφτασε τους 40 βαθμούς με τον εντυπωσιακό β΄ γύρο που διάγει, πάει το Σάββατο στο Καλλίκωμο να αντιμετωπίσει τον Ξενοφώντα, που καίγεται για τη νίκη, στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος, ο έβδομος Ηλειακός Βαρθολομιού, που εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος στο δύσκολο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, παίζει την Κυριακή στα Λεχαινά με τον Ηλειακό, που, υπό τα… σύννεφα της αφαίρεσης βαθμών σε περίπτωση που κερδίσει την ένσταση ο Α.Ο. Ξενοφών, βλέπει το ματς αυτό ως «τελικό»!

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 8/4-Ώρα 5μ.μ.

Ξενοφών-Θύελλα
Ολυμπιάδα- Νίκη Τρ.
ΠΑΟ Βάρδας- Λ. Αστέρας

Κυριακή 9/4-Ώρα 5μ.μ.

Ηλειακός Λ.-Ηλειακός Β.
Αλφειός-Αστέρας
Ολυμπιακός Σ.-Δόξα Ν.Μ.
Πέλοπας-Δάφνη
Κένταυρος Σ.-Α.Ο. Μακρισίων 0-3 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος