FOLLOW US: facebook twitter

Τιτάν Πύργου: Με 13 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U17

Ημερομηνία: 07-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με 13 αθλητές, ανάμεσά τους και ο Πρωταθλητής Ευρώπης U17, Αρίωνας Κολιτσόπουλος, θα συμμετάσχει ο Παλαιστικός Σύλλογος Πύργου «Τιτάν» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U17 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καράτουλα.

Το Σάββατο θα αγωνιστούν 11 αθλητές ανά κατηγορία στην ελληνορωμαϊκή πάλη για την θέση του Πρωταθλητή Ελλάδας U17 και την Κυριακή θα αγωνιστούν οι 2 αθλήτριες, στο στυλ της ελευθέρας πάλης κορασίδων.

Οι συμμετοχές του Τιτάνα: Κολιτσόπουλος Αρίωνας, Κάββουρας Χρήστος, Τσαρουχάς Βασίλειος, Κολιτσόπουλος Ερμής, Σπυρίδων Ανδρέας, Κρανίτης Αλέξιος, Σωτηρόπουλος Ιωάννης, Ντοχάς Δημήτριος, Στασινόπουλος Παναγιώτης, Πουτακίδης Αδαμάντιος, Σωτηρόπουλος Σωτήριος, Κομιώτη Κωνσταντίνα, Παναγοπούλου Σωτηρία.

Ο Τιτάν ευχαριστεί για την αρωγή τους στην αθλητική εκδήλωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης U17 τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο, τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, τα μέλη του σωματείου και τους εθελοντές καθώς και τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος