FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Μάχες παντού-Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 17-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δυνατές αναμετρήσεις σε Μακρίσια, Σπιάντζα, Επιτάλιο, Τραγανό, Σαβάλια

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@proiniadm1n

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το πρωτάθλημα της Α1 PLAYSPORTS με την διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής, όπου αν εξαιρέσουμε τους δύο πρωτοπόρους οι υπόλοιπες ομάδες δίνουν δυνατά ματς.

Καταρχάς, ο πρώτος της βαθμολογίας, ΠΑΟ Βάρδας, υποδέχεται την Κυριακή την ανεβασμένη Θύελλα Καταραχίου και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει άλλο ένα τρίποντο, την ίδια στιγμή που ο Αστέρας θα πάρει άκοπα τους τρεις βαθμούς με τον Κένταυρο Σωστίου.

Από και κει πέρα έχουμε… μάχες παντού. Ξεκινώντας χρονικά, το Σάββατο θα γίνουν δύο μάχες παραμονής. Στα Μακρίσια, ο Α.Ο.Μ. φιλοξενεί την Δάφνη Ανδραβίδας με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη ζώνη των πλέι-άουτ και να τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός (υπερτερεί η Δάφνη).

Και στο Ενωσιακό της Σπιάντζας ο Πέλοπας θα υποδεχτεί τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου, με τους Πυργιώτες να καίγονται για τη νίκη καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση και τους Σκουροχωρίτες να θέλουν να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη των πλέι-άουτ (είναι στο +5).

Την ίδια μέρα έχουμε το γειτονικό ντέρμπι Αλφειός-Ξενοφών στο Επιτάλιο, με την ομάδα της Κρέστενας να ψάχνει βαθμούς για να αποφύγει τα πλέι-άουτ, ενώ ο Αλφειός είναι στο +6 και σαφώς πιο άνετος.

Και τέλος, στο Τραγανό, η βελτιωμένη Νίκη, που έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση σωτηρίας, περιμένει τους «αετούς» της Ν. Μανωλάδας, που είναι οχτώ ματς αήττητοι κι έχουν σκαρφαλώσει στην 5η θέση.
Την Κυριακή θα διεξαχθούν άλλα δύο ματς πέρα από το ΠΑΟΒ-Θύελλα. Στα Σαβάλια θα γίνει το ντέρμπι με φόντο την 3η θέση ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και τον Ηλειακό Βαρθολομιού, με την ομάδα του Τάκη Δρακόπουλου να έχει τρεις βαθμούς περισσότερους.

Και τέλος στα Λεχαινά, ο Ηλειακός αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα σε άλλη μια μάχη παραμονής, με τους «γαλάζιους» να είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (στο +4) και 4 βαθμούς μπροστά από την Ολυμπιάδα, που ψάχνει βαθμούς και μακριά από το Γούμερο.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 18/2-Ώρα 3.30μ.μ.
Α.Ο. Μακρισίων-Δάφνη
Πέλοπας-Λ. Αστέρας
Αλφειός-Ξενοφών
Νίκη Τρ.-Δόξα Ν.Μ.

Κυριακή 19/2-Ώρα 3.30μ.μ.
ΠΑΟ Βάρδας-Θύελλα
Ολυμπιακός Σ.- Ηλειακός Β.
Ηλειακος Λ.- Ολυμπιάδα
Κένταυρος Σ.-Αστέρας 0-3 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος