FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Καμία σκέψη για δύο ομίλους

Ημερομηνία: 30-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξάγεται σήμερα η Γ.Σ. της Ε.Π.Ο., η οποία θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (Γ΄ Εθνική και τοπικά) σε σχέση με το Μητρώο της Γ.Γ.Α.. Όπως όλα δείχνουν θα πάμε σε αναστολή των πρωταθλημάτων και είναι άγνωστο το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Πάντως, σύμφωνα με ένα σενάριο που ήρθε στο φως την Τετάρτη, η Γ΄ Εθνική θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου με 6 ομίλους και 12 ομάδες ανά όμιλο, κάτι που σημαίνει 22 αγωνιστικές και όχι 34 με τους 4 ομίλους και τις 18 ομάδες ανά όμιλο. Κι αυτό λόγω της αργοπορημένης έναρξης του πρωταθλήματος, ώστε να μην επιβαρυνθούν τα σωματεία με πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές.

Τώρα, τι θα γίνει με την Α1 Κατηγορία Ηλείας PLAYSPORTS των 16 ομάδων και των 30 αγωνιστικών συν τα πλέι-οφ και πλέι-άουτ, αν ξεκινήσει και αυτή τόσο αργά;

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΠΣΗ, δεν υπάρχει η σκέψη για καταρτισμό δύο ομίλων στην Α1. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σύμφωνα με την παρούσα προκήρυξη, με έναν όμιλο των 16 ομάδων… Η Ένωση θα περιμένει τις εξελίξεις αλλά και τις κατευθυντήριες γραμμές της Ε.Π.Ο. για να προβεί σε αποφάσεις.

*Όλο το ρεπορτάζ στο σημερινό φύλλο της Πρωινής…

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος