FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Φινάλε του α΄ γύρου-Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 27-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εντός με Σκουροχώρι ο Αστέρας-Αμφίρροπα ματς σε Λεχαινά, Γούμερο

Φινάλε του α΄ γύρου το Σαββατοκύριακο στην Α1 PLAYSPORTS και ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Βάρδας θα πάρει άκοπα τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον Κένταυρο Σωστίου και θα πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητής χειμώνα! Ο δεύτερος Αστέρας Αμαλιάδας θέλει να μείνει στο -3 από τον ΠΑΟΒ και φιλοξενεί την Κυριακή τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου (6ος), που μετά το καλό ξεκίνημα προέρχεται από τρεις σερί ήττες, έχοντας όμως πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Ο τρίτος Ηλειακός Βαρθολομιού υποδέχεται την ίδια μέρα την ανεβασμένη, υπό τον Μιχάλη Παπουτσή, Δόξα Ν. Μανωλάδας (5η  στη βαθμολογία και 2 νίκες-3 ισοπαλίες στα τελευταία 5 ματς) και ο σταθερά τέταρτος Ολυμπιακός Σαβαλίων έχει δύσκολη έξοδο την Κυριακή στο Γούμερο, που παλεύει κάθε ματς.

Η αναρριχόμενη στην βαθμολογία, Θύελλα Καταρχίου (6η στη βαθμολογία σε ισοβαθμία με Ηλειακό Λεχαινών, Λ. Αστέρα και Αλφειό, με μόλις 1 ήττα στα τελευταία 8 ματς), περιμένει το Σάββατο τον μαχητικό Α.Ο. Μακρισίων, για να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Την ίδια μέρα ο Ηλειακός Λεχαινών των αρκετών απουσιών τελευταία, παίζει εντός με τη Νίκη Τραγανού, που ενισχυμένη μεταγραφικά ψάχνει το έναυσμα της αντεπίθεσης.

Ο Αλφειός που είναι έξι ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες-4 ήττες), θέλει διακαώς το τρίποντο απέναντι στον Πέλοπα, ο οποίος είναι 8 ματς χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες-3 ήττες) και θα έχει στον πάγκο για πρώτη φορά τον Νίκο Αντωνόπουλο.

Τέλος, το Σάββατο στο Καλλίκωμο, ο Ξενοφών αντιμετωπίζει την Δάφνη με τις δύο ομάδες να είναι στη ζώνη των πλέι-άουτ και σε ισοβαθμία στους 14 πόντους.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/1-Ώρα 3μ.μ.

Ηλειακός Λ.– Νίκη Τρ.

Θύελλα– Α.Ο. Μακρισίων
Ξενοφών -Δάφνη

Κυριακή 29/1-Ώρα 3μ.μ.

Αστέρας-Λ. Αστέρας
Ηλειακός Β.- Δόξα Ν.Μ.
Αλφειός – Πέλοπας

Ολυμπιάδα- Ολυμπιακός Σ.

ΠΑΟ Βάρδας- Κένταυρος Σ.  3-0 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος