FOLLOW US: facebook twitter

A1 ΕΣΚΑΗ: Σενάριο για άνοδο των δύο πρώτων!

Ημερομηνία: 11-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το θέμα που έχει προκύψει εδώ και μια εβδομάδα σχετικά με την άνοδο από την Α1 ΕΣΚΑΗ στη Γ΄ Εθνική, φαίνεται πως βαίνει προς λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες του westbasket.gr θα προβιβαστούν και οι δύο μονομάχοι που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, τόσο ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, που ήταν πρώτος τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος, όσο και ο Αίολος Αγυιάς, που βρίσκεται στη 2η θέση από τις ομάδες που έχουν δικαίωμα ανόδου. Η πρώτη επιλαχούσα ομάδα θα είναι η Ε.Α. Πατρών, σε περίπτωση που κάποια από τις ομάδες της ΕΣΚΑΗ που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στη νέα Γ΄ Εθνική.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αχαϊκής ιστοσελίδας, τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική θα προστεθεί ένας όμιλος σε Νότο και Βορρά, με αποτέλεσμα να έχουμε για μια χρονιά τρεις ομίλους με δώδεκα ομάδες.

Έτσι ο όμιλος της Γ΄ Εθνικής με τις ομάδες της ΕΣΚΑΗ, θα απαρτίζεται από τις εξής:

Ακράτα, Παναχαϊκή, Γλαύκος, Αχαγιά ’82, Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Αίολος Αγυιάς, Ερμιονίδα, Λέχαιο, Καλαμάτα, ΣΔΥ Τρίπολης, Άγιοι Θεόδωροι, Δίων Κυπαρισσίας.

Επίσης, γίνεται λόγος για γενική αναδιάρθρωση κατηγοριών, με δύο ομίλους των 11 ομάδων στην Α2 Εθνική (παρότι οι σύλλογοι της Α2 δεν το επιθυμούν) και τη δημιουργία και τρίτου ομίλου στην Β΄ Εθνική, που θα τον ονομάσουν όμιλο Κεντρικής Ελλάδας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος