FOLLOW US: facebook twitter

A1 DUOMO-MONK: Σε δύο δόσεις η 6η αγωνιστική – Σαββατοκύριακο ο 1ος Όμιλος, την Τετάρτη ο 2ος Όμιλος

Ημερομηνία: 10-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

 

Η 6η αγωνιστική της A1 DUOMO-MONK θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, ανά όμιλο. Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά τα ματς του 1ου Ομίλου και την προσεχή Τετάρτη αυτά του 2ου Ομίλου. Αυτό αποφάσισε η ΕΠΣ Ηλείας μετά από αιτήματα των ομάδων του κάμπου, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας που έρχεται από σήμερα και της κακής κατάστασης των γηπέδων.
Για τον 1ο Όμιλο, σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται την Κυριακή στο Επιτάλιο ανάμεσα στον πάντα υπολογίσιμο Αλφειό και τον δυνατό Ξενοφώντα. Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη ανέκαθεν είναι δυνατή στο Επιτάλιο. Από την άλλη, ο Ξενοφών δεν θέλει να έχει βαθμολογικές απώλειες, ώστε να ελπίζει στην πρωτιά στον όμιλο. Ο Πανηλειακός που κατέχει την 1η θέση στον όμιλο, δοκιμάζεται την Κυριακή στο Καλλίκωμο, κόντρα στον Κεραυνό Βρίνας, που με δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς, έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Την ίδια μέρα στο Γούμερο, η Ολυμπιάδα ψάχνει την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τη Θύελλα Καταραχίου, ενώ το Σάββατο, στο Ενωσιακό γήπεδο, το ίδιο αναζητούν Πέλοπας Πύργου και Πέλοπας Πελοπίου στην μεταξύ τους κόντρα!

Την Τετάρτη ο 2ος Όμιλος

Στον 2ο Όμιλο, λόγω των συνεχόμενων έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, που θα συνεχιστούν μέχρι και την Δευτέρα σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, και οι οποίες βροχοπτώσεις έχουν οδηγήσει στο να βρίσκεται σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου Αμαλιάδας, το ντέρμπι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηλειακό Βαρθολομιού, μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στο ίδιο γήπεδο. Αν η κατάσταση του γηπέδου Αμαλιάδας δεν επιτρέψει να γίνει το ματς εκεί, αυτό θα διεξαχθεί πιθανόν την ίδια μέρα σε κάποιο γειτονικό γήπεδο (Αμπελόκαμπο ή Σαβάλια). Λόγω της κακοκαιρίας μεταφέρθηκαν για την Τετάρτη και οι άλλοι δύο αγώνες της 6ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός Σαβαλίων-Νίκη Τραγανού και Προοδευτική-Δόξα Ν.Μ..

 

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

1ος Όμιλος


Σάββατο 11/12-Ώρα 3μ.μ.
Πέλοπας-Πελόπιο

Κυριακή 12/12-Ώρα 3μ.μ.
Κεραυνός-Πανηλειακός
Αλφειός-Ξενοφών
Ολυμπιάδα-Θύελλα

2ος Όμιλος


Τετάρτη 15/12-Ώρα 3.15μ.μ.
Αστέρας-Ηλειακός Β.
Ολυμπιακός Σ.-Νίκη Τρ.
Προοδευτική-Δόξα Ν.Μ.
Ρεπό: Δάφνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος