FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σκληρή μάχη με την Ελευθερούπολη

Ημερομηνία: 10-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια από τις δύσκολες εξόδους πραγματοποιεί ο Κόροιβος αύριο κόντρα στην Ελευθερούπολη της Καβάλας με μακρινό ταξίδι και δυσκολίες λόγω δυναμικότητας. Όμως, κατά την γνώμη μας, το παιχνίδι θα παιχτεί στα ίσια και όσο «ο Γιάννης φοβάται το θεριό, άλλο τόσο το θεριό φοβάται τον Γιάννη». Οι ομάδες έχουν διαφορά ενός πόντου με την σημείωση ότι η ομάδα της Μακεδονίας έχει κάνει το ρεπό της.

Ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος, Κώστας Πλιάγκος, κορυφαίος και στο μπασκετικό ρεπορτάζ, κάλυψε πλήρως τον αγώνα, οπότε παρέλκει κάθε άλλη επισήμανση από μας. Να προσθέσουμε μόνον ότι ο Κ. Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) είναι εκ των κορυφαίων ρέφερι της Basket League, ενώ οι Γερακίνης (Θεσσαλίας) και Ξέρας (Θεσσαλίας) είναι λιγότερο γνωστοί.

«Μάχη» μέχρις εσχάτων

Στη Βάρδα η μάχη για την απόκτηση των βαθμών, μεταξύ Παμβουπρασιακού και Τηλυκράτη θα είναι επική. Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Παρασκευόπουλου έχοντας άμεση ανάγκη βαθμών πρέπει να τα δώσουν όλα, απέναντι σε μια καλή ομάδα που ως τώρα έχει μία ήττα, μια ισοπαλία και έξι νίκες! Δεν είναι όμως δα και θηρίο, γι’ αυτό έχασε στην Άρτα. Θα σφυρίξει ο Κεφίλης (Έβρου), που ήδη έχει πάρει μεταγραφή στην Κόρινθο.

Στο Καναλάκι ο Αίας

Η δυσκολότερη έξοδος ως τώρα για τον Αίαντα, θα γίνει την Κυριακή, όπου η ομάδα πάει στο Καναλάκι Πρεβέζης για να συναντηθεί με τον εκ των πρωτοπόρων Αχέροντα. Παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας που θέλει κότσια και γερά νεύρα, ώστε να ξεπεράσει κάθε παίκτης τις αντιξοότητες και τα σφυρίγματα. Έστω κι αν αυτός λέγεται Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας) και θεωρείται ταλέντο.

Μια αγωνιστική δύσκολη

Δύσκολη αγωνιστική για όλους που αναμετριούνται στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Ο τρόπος και ο χρόνος θα δείξει πόσο ντέρμπι θα είναι ο αγώνας του γηπέδου Επιταλίου, ανάμεσα στον τοπικό Αλφειό και τον Ξενοφώντα, που είναι οριακός για τα δύο αυτά σωματεία.

*Δύσκολη έξοδος και για τη Θύελλα που θα πάει ψηλά στο Γούμερο, όπου θα συναντήσει την τοπική Ολυμπιάδα σε αγώνα αβέβαιης έκβασης, ενώ αύριο στο Ενωσιακό οι δύο Πέλοπες, που είναι ισόβαθμοι θα «μονομαχήσουν» ειρηνικά!

Μεγάλο ντέρμπι

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Αστέρα και το Βαρθολομιό κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Α΄ τοπική του κάμπου, που όμως μεταφέρθηκε για την Τετάρτη. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Είναι και ο αγώνας Σαβαλίων-Νίκης που μάχεται για βαθμούς. Έπειτα με τίποτε δεν θα ήθελα να είμαι παράγοντας στις ομάδες Προοδευτικής και Δόξας, που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Έπιασε κορυφή ο Τηλυκράτης

Η ομάδα της Λευκάδας, που λέγεται Τηλυκράτης, είναι από προχθές πρωτοπόρος στον 4ο όμιλο, αφού νίκησε 2-1 τον Παναιγιάλειο σε αγώνα από αναβολή και τον βύθισε στη βαθμολογία.

*Εξάλλου, ο Εθνικός Σκουλικάδου υπερέβαλε εαυτόν και «τσάκισε» τον Ναυπακτιακό Αστέρα με μισό μηδέν και γκολ από τον παικταρά που λέγεται Λιβέρης κι έχει περάσει και από τον Πανηλειακό.

Δεν παίζεται ο Πανηλειακός

Σε όποιο γήπεδο κι αν πάει να παίξει ο σοβαρός Πανηλειακός δεν παίζεται και από τώρα έχει πάρει θέση στα πλέι-οφ του άγριου κόσμου της Α΄ τοπικής. Έτσι, το συμπαθητικό γηπεδάκι του Αλποχωρίου έγινε «θέατρο» μιας μεγάλης νίκης επί της συμπαθητικής Θύελλας με 5-0. Και τώρα η ομάδα του Πύργου θα πάει στο γηπεδάκι του Καλλικώμου να παίξει με τον Κεραυνό Βρίνας, που έχει περάσει όλα τα προβλήματά του και πάει να παίξει σε έναν άνισο αγώνα.

Αρχίζει το ματς

Θα διαβάσετε ασφαλώς ότι προσεχώς αρχίζει το πρωτάθλημα των μικτών ομάδων. Ο όμιλος είναι γνωστός. Τα Ιόνια νησιά, η Μεσσηνία, η Λακωνία, Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και φυσικά η Ηλεία.

*Σχεδόν απροετοίμαστες οι ομάδες Κ15 και Κ17, γιατί με δύο προπονήσεις και κανένα φιλικό δεν θεωρείται προετοιμασία. Όμως η συλλογικότητα, που λέγεται ΕΠΣΗ, είχε αίτημα κι έκανε ερώτημα εκφράζοντας επιφυλάξεις αν θα μετάσχει, αν τελικά θα γίνουν οι αγώνες εξαιτίας της πανδημίας. Και δεν θα μάθουμε ποτέ, αν η ΕΠΟ της απάντησε. Πάντως το μίνι αυτό πρωτάθλημα αρχίζει και οι πιτσιρικάδες θα δείξουν την αξία τους, έστω και με έναν προπονητή τον Αντώνη Χρυσανθακόπουλο.

Μόνο νίκη τα κορίτσια

Πάλι εντός έδρας θα παίξουν τα κορίτσια της Νίκης Τραγανού. Ευκαιρία για μια νίκη πλατιά. Απέναντί της θα παραταχθούν τα κορίτσια από την Κόρινθο, που λέγονται Αμαζόνες, αλλά δεν είναι οι πολεμοχαρείς γυναίκες της αρχαιότητας, αφού ως τώρα η ομάδα τους είναι τελευταία στην βαθμολογία χωρίς καν ισοπαλία! Περιμένουν όλοι στο Τραγανό νίκη και μόνο νίκη! Θα διαιτητεύσει ο Μπακόπουλος (Αχαΐας), που σφύριξε και με το Θριάσιο…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος