FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Ντέρμπι στην Αμαλιάδα-Το πρόγραμμα στους δύο ομίλους

Ημερομηνία: 28-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αστέρας-Νίκη Τραγανού το Σάββατο-Εντός έδρας Πανηλειακός και Ξενοφών την Κυριακή


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Συνέχεια έχουμε το Σαββατοκύριακο στους δύο ομίλους της μεγάλης κατηγορίας του ηλειακού ποδοσφαίρου με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής, που είναι ουσιαστικά η 9η. Το Σάββατο θα διεξαχθούν τα τρία ματς του 2ου Ομίλου και την Κυριακή τα τέσσερα του 1ου Ομίλου.

Ξεκινώντας χρονικά, το Σάββατο για τον 2ο Όμιλο θα διεξαχθεί το ντέρμπι Αστέρας Αμαλιάδας-Νίκη Τραγανού. Ο πολύπαθος Αστέρας, παρά τα προβλήματά του και τις αποχωρήσεις βασικών παικτών, παλεύει κάθε ματς για να μείνει σε τροχιά πλέι-οφ (είναι 4ος στο -1 από την 2η θέση). Η Νίκη ενισχύθηκε μεταγραφικά, επέστρεψε δυναμικά στο πρωτάθλημα με την εύκολη νίκη επί του Ηλειακού και έχει βάλει πλώρη για την πρωτιά στον όμιλο (2η στη βαθμολογία, δύο πόντους πίσω από τον Ηλειακό).
Ο πρωτοπόρος Ηλειακός Βαρθολομιού έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή με αντίπαλο την αδύναμη φέτος Προοδευτική, που έχει μόλις μια ισοπαλία και πέντε ήττες σε έξι αγώνες που έχει δώσει.

Τέλος, στη Ν. Μανωλάδα η Δόξα που σε αρκετά ματς φέτος είναι άτυχη και έχει υποχωρήσει στο -4 από τις θέσεις των πλέι-οφ, περιμένει την υποδεέστερη Δάφνη, η οποία όμως θα έχει στον πάγκο της τον Νίκο Βουρτσάνη και η αλλαγή προπονητή πολλές φορές αντιστρέφει το κλίμα και την εικόνα μιας ομάδας.

Εντός Πανηλειακός και Ξενοφών

Στον 1ο Όμιλο, Πανηλειακός και Ξενοφών, που έχουν εξασφαλίσει ήδη κατά μεγάλο ποσοστό την συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, παίζουν εντός έδρας. Την Κυριακή, λοιπόν, ο πρώτος της βαθμολογίας, Πανηλειακός, φιλοξενεί τον σκληροτράχηλο, τρίτο της βαθμολογίας, Αλφειό, και στην Ζαχάρω ο δεύτερος Ξενοφών τον Πέλοπα Πύργου, που αναρριχήθηκε στην 4η θέση μετά την νίκη του μεσοβδόμαδα επί του Πελοπίου. Μάχες παραμονής έχουμε στα άλλα δύο ματς. Στο Ενωσιακό, η Θύελλα υποδέχεται τον Κεραυνό Βρίνας, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 7 πόντους, και στο Γούμερο η Ολυμπιάδα των 9 βαθμών περιμένει τον Πέλοπα Πελοπίου και με νέα νίκη, θα κλειδώσει ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

1ος Όμιλος
Κυριακή 30/1-Ώρα 3μ.μ.
Πανηλειακός-Αλφειός: Β. Παναγόπουλος
Ξενοφών-Πέλοπας: Ρηγόπουλος
Θύελλα-Κεραυνός Βρ.: Παυλόπουλος
Ολυμπιάδα-Πελόπιο: Γκατζόπουλος

2ος Όμιλος
Σάββατο 29/1-Ώρα 3μ.μ.
Αστέρας-Νίκη Τρ.: Β. Τσάκαλης
Ηλειακός Β.-Προοδευτική: Στ. Σφυρής
Δόξα Ν.Μ.-Δάφνη: Β. Στάμος
Ρεπό: Ολυμπιακός Σ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος