FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Μέγα ντέρμπι στα Σαβάλια- Το πρόγραμμα στους δύο ομίλους

Ημερομηνία: 25-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιακός-Νίκη Τραγανού την Κυριακή για μια θέση στα πλέι-οφ

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Προτελευταία στροφή στο πρωτάθλημα της Α1 DUOMO-MONK το Σαββατοκύριακο και την Κυριακή, στις 4μ.μ., στα Σαβάλια θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και τη Νίκη Τραγανού. Η ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη θέλει μόνο νίκη, ώστε με άλλο ένα τρίποντο στο φινάλε με αντίπαλο την Δόξα εντός, να κλέψει την θέση στην πρώτη δυάδα από την Νίκη. Η ομάδα του Τραγανού, που είναι στο +5 από τον Ολυμπιακό, έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και ως εκ τούτου αν δεν χάσει την Κυριακή στα Σαβάλια θα τερματίσει στην πρώτη δυάδα και θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ. Εν ολίγοις θα γινει μεγάλη μάχη που θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει μέρος στα πλέι-οφ.
Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, που είναι δεύτερος στη βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από τη Νίκη, φιλοξενεί την Κυριακή τον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα και με νίκη σφραγίζει την συμμετοχή του στα πλέι-οφ. Το τρίτο ματς του ομίλου διεξάγεται το Σάββατο και πρόκειται για το γειτονικό ντέρμπι Δόξα Ν.Μανωλάδας-Προοδευτική. Η «Προο» μόνο με νίκη θα ελπίζει στα πλέι-άουτ, σε κάθε άλλο αποτέλεσμα υποβιβάζεται απευθείας στην Α2. Η Δάφνη έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Το ενδιαφέρον στην ουρά στον 1ο Όμιλο
Στον 1ο Όμιλο, η κατάσταση είναι σαφώς πιο ξεκάθαρη. Ο Πανηλειακός έχει καπαρώσει την πρωτιά και φιλοξενεί το Σάββατο τον αδιάφορο βαθμολογικά Κεραυνό Βρίνας. Ο δεύτερος Ξενοφών υποδέχεται την Κυριακή στο Καλλίκωμο τον Αλφειό, που είναι τέσσερις βαθμούς πίσω του και έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την δυάδα. Στη μάχη της παραμονής, την Κυριακή στο Ενωσιακό η Θύελλα περιμένει την Ολυμπιάδα και με νίκη θα κάνει άλμα απευθείας παραμονής, αν την ίδια ώρα το Πελόπιο δεν κερδίζει τον Πέλοπα Πύργου.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

1ος Όμιλος
Σάββατο 26/2-Ώρα 3μ.μ.
Πανηλειακός-Κεραυνός: Σφυρής

Κυριακή 27/2-Ώρα 3μ.μ.
Θύελλα-Ολυμπιάδα: Σταυρόπουλος
Ξενοφών-Αλφειός: Σφυρής
Πελόπιο-Πέλοπας: Γκατζόπουλος

2ος Όμιλος
Σάββατο 26/2-Ώρα 3μ.μ.
Δόξα Ν.Μ.-Προοδευτική: Καλαμαράς

Κυριακή 27/2-Ώρα 3μ.μ.
Ηλειακός Β.- Αστέρας: Παναγόπουλος

Ώρα 4μ.μ.
Ολυμπιακός Σ.-Νίκη Τρ.: Β. Τσάκαλης
Ρεπό: Δάφνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος