FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Απέσυρε την συμμετοχή του από Γ΄ Εθνική και Κύπελλο

Ημερομηνία: 20-09-2022 | Συντάκτης:


Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας απέσυρε την συμμετοχή από το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και το Κύπελλο Ελλάδας, όπου είχε εντός έδρας αγώνα με την Ερμιονίδα αύριο, Τετάρτη. Οι διοικούντες τον σύλλογο έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα και τις δύσκολες οικονομικές και αγωνιστικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πλέον και αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τις εθνικές κατηγορίες και να επιστρέψουν οικειοθελώς στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ, δίνοντας χώρο και χρόνο σε νεαρούς αθλητές της ομάδας. Απομένει να φανεί σε ποια κατηγορία της ΕΣΚΑΗ θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο.


H ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας έχει τίτλο «Επιστροφή στο μπάσκετ που αγαπήσαμε» και αναφέρει τα εξής:

«Μετά από ώριμη σκέψη, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια συνεννόησης με συντελεστές που αποτελούν μια ομάδα μπάσκετ και αφού ζυγίστηκαν συμπεριφορές “εντός των τειχών” πήραμε την απόφαση να κάνουμε ολική επιστροφή στο μπάσκετ που αγαπήσαμε με νεαρούς αθλητές που χαίρονται να παίζουν στα παρκέ μη ρισκάροντας οποιαδήποτε αγωνιστική και οικονομική αφερεγγυότητα στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.
Εννοείται ότι έχουν εξοφληθεί όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της λειτουργίας του συλλόγου προς αθλητές και τρίτους όλα αυτά τα χρόνια, εκτός μόνο δυο αθλητών, των οποίων το υπόλοιπο ανέρχεται σε ποσό κάτω του 5% του συνολικού φετινού μπάτζετ, που βρίσκονται σε ρύθμιση και η εξόφλησή τους θα γίνει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Η ομάδα μας βρίσκεται σε συνεννόηση με την οικεία Ένωση να αποφασιστεί σε ποια τοπική κατηγορία θα αγωνιστεί».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος