FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Μ.Α. Ν. Ηλείας: Δεύτερος στην PRO 2 ο Ζάχος στο Drift Kings Series International

Ημερομηνία: 13-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο ο τελευταίος Γύρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Drift Kings Series International, στην πίστα των Σερρών. Ένας αγώνας απαιτητικός ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές, από διάφορες χώρες της Ευρώπης και με τον καιρό να μην είναι σύμμαχος για τους αγωνιζόμενους όλο το Σαββατοκύριακο.

Ο Νίκος Ζάχος πιο ανεβασμένος από ποτέ, βρεγμένο ή στεγνό, έδειξε ότι γι’ αυτόν είναι το ίδιο και απλά συνέχισε το έργο που είχε ξεκινήσει από την Νιγρίτα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς και σε αυτόν τον αγώνα κατέκτησε την 1η θέση στα βαθμολογημένα περάσματα, αλλά και στις μάχες κατάφερε να βγει νικητής και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, και να κατακτήσει την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του θεσμού στην κατηγορία PRO 2.

Ο Νίκος Τσέλος και ο «GORILLAS» όπως αποκαλεί ο Νίκος το MAZDA RX8 του, ήταν εκεί παρών μετά από μια μικρή απουσία από τους αγώνες. Το Σάββατο στα βαθμολογημένα περάσματα έκανε την πιο γρήγορη είσοδο με 115χλμ./ω και κατάφερε ανάμεσα σε 29 οδηγούς της κατηγορίας PRO να βρεθεί στην 12η θέση, την Κυριακή στα διπλά περάσματα έπειτα από ένα λάθος δεν κατάφερε να συνεχίσει μέχρι τις τελικές μάχες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος