FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Γκρουμούσας: «Ο Κόροιβος έχει δυνατότητες»

Ημερομηνία: 13-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου μιλά για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη στο Τουρνουά της Ολυμπιάδας


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος έδειξε ένα μέρος από την δύναμή του την Κυριακή στο Τουρνουά της Ολυμπιάδας, στο φιλικό με τον Άρη, ο οποίος συμμετέχει σε ανώτερη κατηγορία, στην Pre League και μάλιστα έχοντας βλέψεις ανόδου. Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα νίκησε τον Άρη με 3-2 σετ, μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Ο προπονητής του Κοροίβου, μιλώντας στην «Πρωινή», έκανε λόγο για μια σημαντική νίκη κόντρα σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας και τόνισε πως ο φετινός Κόροιβος έχει δυνατότητες. «Δείξαμε θετικό πρόσωπο στο Τουρνουά. Στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Άρη ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα με την Ολυμπιάδα. Βέβαια, ο Άρης έδωσε δύο παιχνίδια σε διάστημα 20 ωρών και μάλιστα με γεμάτα σετ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έπαιξε με τρεις ελλείψεις και δοκίμασε σχήματα. Μακάρι να μπορούσαμε να παίζουμε συχνότερα με τέτοιες ομάδες. Όσο για την δική μας ομάδα, έχει δυνατότητες, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαστε έμπειρη ομάδα και έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης», τόνισε αρχικά.

Για το γεμάτο ρόστερ και τη συμμετοχή στους αγώνες και των τριών μικρών, των Παναγιωτόπουλου, Αβραμόπουλου, Γκρίλλα, ο Ανδρέας Γκρουμούσας ανέφερε: «Στο τουρνουά και στους δύο αγώνες αγωνίστηκαν και οι 14 παίκτες. Θέλω αυτοί που μπαίνουν ως αλλαγή να κρατούν τη θέση βασικού. Όλοι ήταν καλοί στο τουρνουά, βοήθησαν όλοι. Η ομάδα έχει 14 παίκτες, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Στο παιχνίδι με τον Άρη έπαιξαν κυρίως οι πιο έμπειροι λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Όλοι θα βοηθήσουν στο πρωτάθλημα και υπολογίζω όλους τους παίκτες».

Ο Κόροιβος ίσως δώσει ένα φιλικό ακόμα το προσεχές Σαββατοκύριακο και τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα έχει προγραμματίσει φιλικούς αγώνες με την Ολυμπιάδα, πρώτα στην Πάτρα και εν συνεχεία στην Αμαλιάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος