FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Καλλισθένης Ανδραβίδας: Εντυπωσιακή η τελετή λήξης στο «Αέθλιον»

Ημερομηνία: 16-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου – proinisports@gmail.com


Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης «Αέθλιον» η τελετή λήξης των παιδικών τμημάτων του Α.Σ. Ανδραβίδας «Καλλισθένης». Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα παιδικά τμήματα της ενόργανης γυμναστικής, του παγκρατίου αθλήματος, του kick boxing αλλά και του πινγκ-πονγκ έδειξαν ότι βρίσκονται συνεχώς σε ανοδική πορεία και κατέπληξαν το ασφυκτικά γεμάτο από γονείς και φίλους γήπεδο με τις επιδόσεις τους.

Ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Δρακόπουλος, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Τους αθλητές του Α.Σ.Α. Κόροιβος από τα τμήματα ενόργανης και ρυθμικής που επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Επίσης ο Α.Σ. Καλλισθένης Ανδραβίδας ευχαριστεί τους χορηγούς του για την στήριξή τους καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και φυσικά τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο.

Τέλος, ο Α.Σ. Καλλισθένης εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη για μια χρονιά με ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος